Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Еден Нови Пазар изгледа европсски за нас средено стадионче,фан шоп, да ти е мерак да одиш на стадион, како не се најде начин секое лето европа да излегваме да имаме конкурентен тим.

Кај отиде толку далеку, пола наша прва лига изгледа европски за вас…

@Goran Bt ете Брегалница милион евра буџет, толку и вие. Тие борба за влез во прва лига, а овде се очекува Европа од вашиот клуб.

Кај отиде толку далеку, пола наша прва лига изгледа европски за вас…

@Goran Bt ете Брегалница милион евра буџет, толку и вие. Тие борба за влез во прва лига, а овде се очекува Европа од вашиот клуб.
Ние имаме по малку тоа беше само изјава од ракав за популизам врска нема дека некогаш сме имале реално 1 милион исто и сега си рачунаат донации од ффм ,министерство глупости и пак не идеме до 1 милион реално буџетот е 700 до 750 од кои треба да се враќаат борочови од порано и позајмици сите лажат дека имаат милион се тоа е напумпано па освен Вардар и Шкендија другите немаат пари и глумат лудило а тие шо имаат фрлаат даваат за џабе трупаат играчи а шо се однесува за Брегалница супер шо ќе влезат прва лига и зедоа играчи

А дека пола лига изгледа европски не би се сложил ништо поарно не се другите или ние толку лоши се е средно како шо треба сите услови плати премии другите попратни работи единствен проблем е што се оди преку општина и време за процедура немаме кеш да извадиме од џеп за играчи или било што се мора да оди на фактура па да се оправда итн...не знам шо е тоа потценување дека пола лига изгледала европски ко сите се занигде освен тро Шкендија шо дели но тие уште немаат стадион шо е голем минус за нив на толку потрошени пари сите овие години можеа барем помошни терени да остават а со другите кој сака може да се споредуваме никој не е ништо подобар од нас не значи дека некој ако има пари повеќе е подобар кога условите се исти сите гледаат само за прв тим никој ништо за другите работи освен порано Самсоненко шо направи во хиподром терени и тие после ви ги зедоа односно останаа приватни никој ништо нема и не салам клуб сите се екипи шо за една сезона може да пропаднат ако секнат парите да не збораме дека сите се во минус со тоа и не самоодржливи никој ниту продава играчи ниту гледа за европа а уште помалку за инфраструктурата и школата маркетинг итн..

Последно уредено:
Ние имаме по малку тоа беше само изјава од ракав за популизам врска нема дека некогаш сме имале реално 1 милион исто и сега си рачунаат донации од ффм ,министерство глупости и пак не идеме до 1 милион реално буџетот е 700 до 750 од кои треба да се враќаат борочови од порано и позајмици сите лажат дека имаат милион се тоа е напумпано па освен Вардар и Шкендија другите немаат пари и глумат лудило а тие шо имаат фрлаат даваат за џабе трупаат играчи а шо се однесува за Брегалница супер шо ќе влезат прва лига и зедоа играчи

А дека пола лига изгледа европски не би се сложил ништо поарно не се другите или ние толку лоши се е средно како шо треба сите услови плати премии другите попратни работи единствен проблем е што се оди преку општина и време за процедура немаме кеш да извадиме од џеп за играчи или било што се мора да оди на фактура па да се оправда итн...не знам шо е тоа потценување дека пола лига изгледала европски ко сите се занигде освен тро Шкендија шо дели но тие уште немаат стадион шо е голем минус за нив на толку потрошени пари сите овие години можеа барем помошни терени да остават а со другите кој сака може да се споредуваме никој не е ништо подобар од нас не значи дека некој ако има пари повеќе е подобар кога условите се исти сите гледаат само за прв тим никој ништо за другите работи освен порано Самсоненко шо направи во хиподром терени и тие после ви ги зедоа односно останаа приватни никој ништо нема и не салам клуб сите се екипи шо за една сезона може да пропаднат ако секнат парите да не збораме дека сите се во минус со тоа и не самоодржливи никој ниту продава играчи ниту гледа за европа а уште помалку за инфраструктурата и школата маркетинг итн..
Поентата е дека споредба се прави со клуб кој е најмалку х10 подобро организиран од сите наши клубови заедно, а ваму освен 1-2 клуба се друго е нула на организациски и маркетиншки план, нека им е само жива и здрава Canva.

Гледај презентации на играчи, гледај дресови од битпазар па штанцани со смешен фонт, за стадиони и помошни игралишта не треба да се зборува. Затоа викам дека во оваа мизерија најмалку треба со Нови Пазар да се споредуваме, без разлика дали вие или ние со тешкана мизерија.

Еден Нови Пазар изгледа европсски за нас средено стадионче,фан шоп, да ти е мерак да одиш на стадион, како не се најде начин секое лето европа да излегваме да имаме конкурентен тим.
Не се кради ко кај нас зато е така.

✍️ Ѓорѓе Белиќ е нашиот нов фудбалер !

✍️ Лука Булатовиќ е нов фудбалер на Пелистер !

Крилото надежно со потенцијал за напредок а овај од средниот ред се мислам најголемо засилување ќе биди заедно со Ристиќ а штета шо толку касно ги зедовме и остана да се бара лев бек и шпиц но тешко дека нешто плус ќе земиме
На стадион се работи се надевам ќе стигнат за со Италија донесен е семафор вип седишта нови клупи бештаќка околу ќе се прај влезот шо се е донација од ффм а од општината односно владата се реновира старата трибина горе долу се ќе заличи се надевам дека ова нема да биди самоморед избори туку се напрај целиот како шо е планот следната фаза е тарзан патеката шо ја изгласаа во советот на општината итн...
Ве поздравија сите на форумот се чита но нешто слабо критикувате и пишете освен мене па само мене ми се лутат но ако е во интерес на клубот не ми смета друга работа ако се погодат засилувања пред се да нема повреди имаме шанси за нешто поќе у со добар старт и распоред ако не исто како лани

oti mislam deka zasiluvanjata se na rang na onaj mitik pucval sho beshe vo kosata ko bea cermat i gjoko so mladi igraci titula da ni nosat

Не мислиш лошо, кога ќе видиш на србите дека кариерата му е фк Лозница и регион грција север...Македоникос, Ники и така натаму....
Луд јебе збуњеног реков јас, ќе дојди Ноември прв шо ќе го шутнат и шо нема да му чини ќе биди тренерот, ништо ново, сценарио поминато по 47ми пат.

oti mislam deka zasiluvanjata se na rang na onaj mitik pucval sho beshe vo kosata ko bea cermat i gjoko so mladi igraci titula da ni nosat

Оти немаш стапнато на стадион гарант од дербито есента ,мајтап прам ссга гледав уназад со брера ти била последна инаку страмота е било кој да споредуваш со таа генерација на хаџиевски со било кој претходно или после тоа тие беа најлошите тн фудбалери
За овие сега ќе видиме но јас пак че речам дека овај Ристиќ ако игра со Мирко и тој на средина Белиќ сигурен сум дека ќе бидат засилувања (уште сега на невидено би му дал две фодипен догоцот со плус една за да фи продајме извајме пари)но не знам шо ќе прајме со најскапиот за пиар бивши репрезентативец Спировски а другите двајца срби и швајц ќе бидат добри едино Стефан е многу паднат е сега дали не можи дали не сака шо е работата ќе видиме сите првите кола но без разлика на него еве средина ќе има кој да замени најмногу ме плаши капитенот каде немаме никаква замена тоа ќе биди најголем проблем шо сите го гледаат но ништо не превземаат исто малку ќе биди заебано за кој да игра под 21 година имаме добри деца но сите се на различни позиции па на било која измена ќе мора двајца да се менуваат и прај смена на формација ќе излези десен бек па мора да влези некој средина или од нападот ќе биди лошо вкрај за разлика од лани каде бевме супер покриени со Андреј(кој мислам дека полека не надминува како талент и треба да си бара чаре странство)на голманската позиција се мислам дека требаше то детето шо ојде во Брера(величковски) да го земат ама никој не го виде сепак има време да тргнат плус некое дете шо е од некоја млада селекција без тренинг компензација
Автоматски споено мислење:

Не мислиш лошо, кога ќе видиш на србите дека кариерата му е фк Лозница и регион грција север...Македоникос, Ники и така натаму....
Луд јебе збуњеног реков јас, ќе дојди Ноември прв шо ќе го шутнат и шо нема да му чини ќе биди тренерот, ништо ново, сценарио поминато по 47ми пат.
Сакаш да се кладиме дека поарни ќе бидат од другите? Работата е да игеал некој во 2лига цела лига се појача од Коњик шо се распаднаа во Босна кој дојде од Грција втора лига за нашите овде е играчиште ако е спремен јас гарантирам дека нашиот Стефан Спировски ќе биди најслабото засилување
А дека иста приказна за стабилен клуб и опстанок при толку имаме пари е вистина и факт но то е јасно кога неаме приватник со општински пари тешко нешто повеќе за жал а прашањето е зошто не се продава клубот зошто никој не врши притисок за тоа па после да се бараат уште по салам играчи а со тоа и поскапи инаку и другите екипи ако ги видиш шо пазареја другите со еден куп пари ќути ние сме арни едино лошо е шо многу доцна носат играчи недела дена пред почетокот тоа е голем проблем и уште една работа можи требаше да земат некој ѓупци шо сами си плаќаат да играат ги нудат агенциите па еден да се погоди да се продаде а другото форе долу е во ред
Последно види каде заминаа сите ние шо ги пуштивме еден не најде клуб во прва лига шо збораме поќе не знам исто и сега да пуштат и од другите кај ќе одат и кај че земат поќе пари малку е заебана работата но мора да си најдат средства за лев бек плус за шпиц другото не е важно

Последно уредено:
Години уназад истото, Вардар Пелистер во првите кола па и во последно само кај нив. По фиксирано неможи да е.

1 коло вардар во гости
2 коло брера пак гости
3 коло шкупи прва домашна утакмица
4 коло мѓп гостински терен
5 коло арсими дома
6 коло работнички во скопје
7 коло башкими дома
8 коло струга кај нив
9 коло шкендија дома
10 коло силекс во селото
11 коло последно дома до браќата од Кавадарци па после продолжуваме од прво коло дома вардар итн...
Добар распоред освен прво коло со другите играме шо се по слаби после одиме на појаки сега е најважно да нема повреди и да се уиграат колку шо можи побрзо штета шо тимот нема ниту една утакмица заедно но оптимист сум ако земат плус два играчи но кога ќе влеземе во форма е прашање на средина и горе сме солидни но некни со Охрид шо се виде назад сме многу ранливи а со вардар мора да играме фластер на мато и да ги покриваме бекојте шо се уфрлаат нема шо да не изненадат само да се спремат нашите како по треба ќе земиме бодој од градски па после ќе биди полесно .... нашиот распоред е во ред но тој на вардар е убедливо најлесен
Автоматски споено мислење:

Години уназад истото, Вардар Пелистер во првите кола па и во последно само кај нив. По фиксирано неможи да е.
Па дека се по одмори луѓето му одговара шо помалку публика и навивачи секогаш е така и возвратната ќе биди декември
Најважно мене ми одговара вака сега да играме да ги гледам и со полесни да играме од почеток

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom