- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.390
- Поени од реакции
- 15.600
????Со слични симптоми, испадна дека е замаецот, па сменив се комплет.
јас сватив дека мењачот му е автоматик....или сум јанлаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
????Со слични симптоми, испадна дека е замаецот, па сменив се комплет.
????
јас сватив дека мењачот му е автоматик....или сум јанлаш?
I kakva vrska iam ja so ova? Ne go gleav celo video ali komotno neka kontaktira Mazda direktno i posle toa Ombdusman. Se gleda deka pojma nema uste koa rece deka mu pisale za kocnicite i mu rekle deka ke traat nekolku iljadi milji. Ovie raboti zavisat od kako ja vozis kolata i nema da traat isto kaj site. Site servisi go pravat ova za da si znajs deka ke treba da menjas u idnina.
Аха, значи сам мењаш филтер за воздух, а имаш гаранција. Браво на професионалноста и логиката енглеска.Mene u sekoj vehicle health check mi pisat filter za vozduh e za menjanje poso go nemaat u sistem. Ja sam go menjam i za toa ne im e u sistem.
Po curuk koli od mazda i hyundai nemalo ni ke ima. Ako si za japonec honda ili mitsubishi.Mislenje za Mazda 3 2.0 Skyactiv-G 122ks 2019-2020?
Само да те исправам дека мицубиши има репутација на азиска дачија. Таму нема ни квалитет ни бутур, нивната девиза е од ефтиното уште поефтиното што може.Po curuk koli od mazda i hyundai nemalo ni ke ima. Ako si za japonec honda ili mitsubishi.
Што масло има внатре? 5W30?Подалеку од 2.0 TSI Gen3. 2 години стара кола, почна масло да јади. VW Tiguan '23, планирам да се префрлам на Хонда, во последно VW е разочарувачки.
A koj treba da mi go smeni ako iam garancija? Filterot e maintenance item, da ne sakas pod garancija da mi go smenat sekoa god?Аха, значи сам мењаш филтер за воздух, а имаш гаранција. Браво на професионалноста и логиката енглеска.
Ти не знаеш што е филтер за воздух а што е кабински филтер.A koj treba da mi go smeni ako iam garancija? Filterot e maintenance item, da ne sakas pod garancija da mi go smenat sekoa god?
Menuvanjeto sam ne vlijae na garancijata taka da zosto da platam 150 funti za menuvanje koga original filter or TPS e 20 funti i se menja za 5 minuti.
Germanska logika e da se pravis deka se znaes za sekoj koj ima garancija i da odis u mk za poeftini servisi![]()
Taka e druze, samo ti tuka znaes se, kako ni se pogodi najpameten tukaТи не знаеш што е филтер за воздух а што е кабински филтер.
Па тука фрчат зборови како maintenabce item, гаранции, одење во мк за поефтини сервиси![]()
Да, Кастрол мислам бренд.Што масло има внатре? 5W30?
Ах бе мариоец. Кој ќе ти даде гаранција ако сам менуваш филтер за воздух на моторот? На кого продаваш басни?Taka e druze, samo ti tuka znaes se, kako ni se pogodi najpameten tuka
I dvata sam gi menjam, i dvata ti se maintenance item, dodusa tebe moze ne ti se, ali ja sakam da gi menjam godisno.
Pa sam si kaza ti deka sakas do mk da vozis za da ja popravas kolata, taka da vreme ti da se pustis nadolu za servis![]()
Пред две години во сервисот ми кажуваа дека ќе стават 0W30 Castrol наместо 5W30.Да, Кастрол мислам бренд.
Ne sum mariovec, si se pobrkal nesto.Ах бе мариоец. Кој ќе ти даде гаранција ако сам менуваш филтер за воздух на моторот? На кого продаваш басни?