Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
1003115499.jpg

Незнам кој е по луд билмезот кој ја ставил оваа цена или оној цреп што ке ја плати.

Тактички, да го дадат за 50м. Ако веднаш бараат 50, ни 35 нема да земат.

Кој даде повеќе од 30 за црепов треба да се си го провери разумот.
Велбек калибар, ќе се врти по тимови, прво ќе го продадат на некого за 45-50(пуна капа), после ќе шета по тимови од долен дом за 20-25 милиончиња. Ако случајно не упали понуда од СА, па да го бутнат таму за покрупен износ.

За ѓуптин со макарони на глава не сум баш оптимист али ајде :)
И сега дека е ѓуптин со макарони на глава, ќе ги игнорираме сите негови фудбалски квалитети? Морам да признаам интересен поглед на фудбалот.

Само штета што јазикот му е побрз од мозокот, па ја заврши кариерата во Челзи пред таа воопшто да започне. Ама добро, за 1 година 30 милки чист профит и не е толку лошо, особено за газдите што не знаат кај тераат. :icon_lol:

И сега дека е ѓуптин со макарони на глава, ќе ги игнорираме сите негови фудбалски квалитети? Морам да признаам интересен поглед на фудбалот.

Само штета што јазикот му е побрз од мозокот, па ја заврши кариерата во Челзи пред таа воопшто да започне. Ама добро, за 1 година 30 милки чист профит и не е толку лошо, особено за газдите што не знаат кај тераат. :icon_lol:
Само што го потврди тоа што го кажав и јас ама на понежен начин :D

World class играч земаат за 40м и се бунат. Гледајте да не скокне на 50м.
Абе не сте за ништо.
Човекот игра и со лева и со десна нога, висок, јак, брз, има визија, ја чита играта како Тери и поново како Тиаго Силва.
Може да игра и како стопер, и како лев бек и како 6ка.
All round world class машина, не застанува. Лидер како што Симеоне сака.

Give me the moneyyyyyyyyyy

Само што го потврди тоа што го кажав и јас ама на понежен начин :D
Само треба да си ги знаете границите и ти и он. Вчера дојде во клубот и веднаш сакаше да е стартер и да игра каде што сака, епа тоа не може во Челзи, ќе може во боранија клуб како Атлетико, не се сомневам дека Чоло ќе го искали и ќе го доведеде во ред. Слабо го гледав Јувентус прошлата сезона, ама како што видов имаше солидна полусезона и тоа што го изигра, го изигра коректно. Ако има некој од фан клуб на Јувентус да чита нека каже слободно свое мислење, како што видов по инстаграм таму ваму доста од нив и сакаа да остане. Ако го играте каде што сака ќе си немате проблем ќе си добиете екстра играч за џабе. ;)

World class играч земаат за 40м и се бунат. Гледајте да не скокне на 50м.
Абе не сте за ништо.
Човекот игра и со лева и со десна нога, висок, јак, брз, има визија, ја чита играта како Тери и поново како Тиаго Силва.
Може да игра и како стопер, и како лев бек и како 6ка.
All round world class машина, не застанува. Лидер како што Симеоне сака.

Give me the moneyyyyyyyyyy
Штета што не беше со тимот на светското, па да си лапнеше медала и за светски шампион. Тогаш ќе можевме и за 60 милиони да го продадеме лагано.

Мене уште понејасни ми се овие јадниве што завршија 15-то место. Многу пари се 80 милиони за светски шампион како Џексон, а не се многу пари 120 милиони за играчи како Хојлунд и Зиркзе, попрво нив би ги чувале отколку да го купат светскиот шампион Џексон. :toe:

Само треба да си ги знаете границите и ти и он. Вчера дојде во клубот и веднаш сакаше да е стартер и да игра каде што сака, епа тоа не може во Челзи, ќе може во боранија клуб како Атлетико, не се сомневам дека Чоло ќе го искали и ќе го доведеде во ред. Слабо го гледав Јувентус прошлата сезона, ама како што видов имаше солидна полусезона и тоа што го изигра, го изигра коректно. Ако има некој од фан клуб на Јувентус да чита нека каже слободно свое мислење, како што видов по инстаграм таму ваму доста од нив и сакаа да остане. Ако го играте каде што сака ќе си немате проблем ќе си добиете екстра играч за џабе. ;)

Штета што не беше со тимот на светското, па да си лапнеше медала и за светски шампион. Тогаш ќе можевме и за 60 милиони да го продадеме лагано.

Мене уште понејасни ми се овие јадниве што завршија 15-то место. Многу пари се 80 милиони за светски шампион како Џексон, а не се многу пари 120 милиони за играчи како Хојлунд и Зиркзе, попрво нив би ги чувале отколку да го купат светскиот шампион Џексон. :toe:
А ти мислиш дека во Атлетико стартер ќе е одма ? Го погоди клубот ако мисли така овој.
Играчи како Гризман грееле клупа додека се вклопат. Галагер ене го пример е, Сорлот и слични.
Ќе видиме, нема многу утакмици зад него за да е хајпот голем околу него ама ваљда знаат што прават.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom