NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    59
Западов ќе виде колење, здрави Далас и тоа како би ги ставил во топ 3 екипи фаворити за титула.Победниот од западна зема титула на исток е многу пусто нема екипи еве по тимовите Њујорк може само да се извои исправете ме ако грешам ама Бостон без Тејтум нема што да бара сезонава,и Индијана исто.

Ligata sekoja sezona e pointeresna i pointeresna.

Западов ќе виде колење, здрави Далас и тоа како би ги ставил во топ 3 екипи фаворити за титула.Победниот од западна зема титула на исток е многу пусто нема екипи еве по тимовите Њујорк може само да се извои исправете ме ако грешам ама Бостон без Тејтум нема што да бара сезонава,и Индијана исто.

Dallas vsusnost go trejdaa Doncic za Dejvis i Cooper Flagg. Mestenka bese toa apla.
Mnogu ke se jaki pod kosh.

НБА го изиграа тоа многу убаво се за маркетинг и популарност.

Купер Флег титула не гледа у блиска иднина.

Едини рукис што реално биле доволно добри за да играат финале биле Меџик што и играл финале, Џордан и Леброн.

А Купер не е ни Меџик ни Џордан ни Леброн.

Кајри со скинати лигаменти ќе биде пола играч, а Дејвис сам тешко.

Последно уредено:
Има време да се уигра цела екипа,ако не првата година зашто да не следна година, за Кајри земаа сосема солидна замена не гледам причина и сезонава да не се во топ 5 екипи на запад. Имам добро претчуство за Флег дека ќе биде одличен играч тимот околу него е зрел има од кого да учи.

Jokic koga dojde vo ligata, prvite 3 sezoni did not qualify for Playoffs.
A prvata titula ja osvoi duri posle 8 sezoni.
Toa voedno mu bese prva i posledna titula vo karierata.

Боту, Јокиќ никој жив не го гледаше како прв пик, а камоли како најдобар играч во лигата.

Последно уредено:
Jokic dojde vo NBA na pauza za reklami, aj sega so blamov odjavi se dostoinstveno od forum i odmori nedela dena.

А баш памтам тој период Бостон го трејднаа Рондо во Далас и мене на тој драфт највеќе око ми фати Рендл и ми беше криво што заврши во ЛА, бидејќи го сакав во Бостон.. така да скроз контра реалноста ни искочија очекувањата :icon_lol:
ДА. :)

Рендл беше и остана полуспешен играч (само во регуларна сезона), а Смарт пред повредите последиве пар сезони беше добар рол плеер играч. Генерално корисен освен во честите ситуации со глупи грешки, плус минусот сепак му е добар. Добра е да се има во состав, посебно за BLE договор. Плус мотивиран е да си ја сврти кариерата, кога ако не сега... Low risk high reward ситуација за Лејкерс.

Ист случај е со Ејтон за 8мил. годишно. Сега ако не си ја сврти кариерата, никогаш нема.

Mногу тишина нешто... Па еве нешто за расправање.

Kobe Bryant’s 2008 - 2010 playoff run is arguably the greatest 3 year playoff run EVER

– Only player in NBA history to score 600+ PTS in 3 consecutive playoff runs.

– The all time highest Box Plus Minus for a player over 3 playoff runs (+341).

– Holds the NBA record for beating the most 50+ win teams over 3 playoff runs (10).

– Is the only player to win back 2 back championships without a top 75 teammate.

– 42 out of 67 games he dropped 30+ PTS (62% of games) & he had 6 40+ PT games.

- In close out games he averaged
PPG 37.0 REB 5.0 AST 5.0 STLs 1.3
on FG% 53.3 3P% 38.9 FT% 96.0

If he won that ring in 2008 it would be the UNDISPUTED GREATEST 3 year playoff run ever.. yes greater than both of MJ’s 3-peats. It still might be...

Luka Dončić is said to have agreed to a four-year extension worth $229 million. Luka will travel to the United States before his first training session with the Slovenian national team, to sign a new contract with the Los Angeles Lakers. He is expected to sign it on August 2nd.​

Luka Dončić is said to have agreed to a four-year extension worth $229 million. Luka will travel to the United States before his first training session with the Slovenian national team, to sign a new contract with the Los Angeles Lakers. He is expected to sign it on August 2nd.​

Јака муда другар,го шутнаа Далас да го задржеа ќе имаше двојно од ова.

Kako mislis dvojno ?
Koga ke go potpishe dogovorot vtor najplaten igrac vo ligata kje e.
Da ne praime muabet za najprodavan dres za 2024-25, itn.
MVP naredna sezona.
Од Далас како екипа можеше да земе највеќе ,ова во споредба со тоа е многу помалку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom