Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВМРО - Демократска партија СрбаИли па да го усвојат и другите партии и да нема љутиш. ВМРО- Левица. ВМРО-СДС, ВМРО-Беса итн.
Војвода Иван Стоилков(иќ), меѓу комитските чети познат и како Иво Рускиот.ВМРО - Демократска партија Срба![]()
Тито не ја измисли петокраката џаст фор д рекорд.Ако ДПМНЕ не смее да има ВМРО напред, тогаш и Левица не смее да користи Титови симболи.![]()
А, кај ми пишува петокрака во мислењето?Тито не ја измисли петокраката џаст фор д рекорд.
А, кај ми пишува петокрака во мислењето?![]()
Па на знамето имаат петокрака, додуша изменета, но ја имаат. И не е некој ексклузивен симбол на ТитоА, кај ми пишува петокрака во мислењето?![]()
Со Тито само титови леви сили од оној мустаќот, не знам дали е жив...не сум видел Левица да се поистоветува само со Тито. Обично се исповетуваат со екстремни ликови како Енвер Хоџа, Мао, Сталин. И тоа е што ме загрижува. Да беше Тито во прашање нема проблем никаков.
Станати се. Не сме. Има разлика.Не го заслужуваме името ВМРО станати сме се она против што се бореле.
Јужна Бановина
мала забелешка, Сталин го сметаш за екстремен лик?не сум видел Левица да се поистоветува само со Тито. Обично се исповетуваат со екстремни ликови како Енвер Хоџа, Мао, Сталин. И тоа е што ме загрижува. Да беше Тито во прашање нема проблем никаков.
мала забелешка, Сталин го сметаш за екстремен лик?
Претпоставувам не ти смета тоа што ги поразил нацифашистите, или тоа ќе да е
Пред некое време имав исто “забелешка“ на вакви пропагандни флоскули, ама тој член исклучиво се напојувал со брит-пропаганда и рабирливо е неговиот став за жал немал ниту една информација за Сталин од земјата каде што бил претседател, се надевам не се напојуваш и ти исклучиво со британска русофобија или ова се должи на стратешкиот договор кој недамна беше потпишан меѓу Британија и Севереџганистан![]()
Аха така и си мислев, веројатно чекаш некој британска стипендија, ова коментарите можеш да ги приложиш за подобро котирашСталин има милиони луѓе убиено пред втора светска војна со НКВД. Покрај политичките непријатели како Троцки и компанија, целиот врв на армијата го има убиено, затоа и толку катастрофални порази на почетокот од германците имаат доживеано. Он бил болен параноик кој сакал да ја елиминира секоја закана. Апсење, признавање и стрелање било све што се дешавало пред војната. Затоа апасијава нешто со стрелања се расфрла наоколу, учел од умоболни луѓе.
Го имаш холодоморот и гулаг системот, чистките во РККА, потоа и системот на заробеници.Аха така и си мислев, веројатно чекаш некој британска стипендија, ова коментарите можеш да ги приложиш за подобро котираш
Ма што милиони, Сталин има убиено над 200 милиони само е скриено од јавноста, не ги следиш најновите известувања на ббц
Труба си за дадената тема немаш никакви РЕЛЕВАНТНИ информации или барем да си дадеш напор да истражиш нешто да не изгледаш смешен, јас немам намера да те едуцирам ниту тебе ниту другите мислам дека си изгубен случај... потребно е клировање па репрограмирање.