Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Postovanje,
Da li mozete da otvorite stranicu na ministarstvo pravde za proveru statusa?
Meni vec nekoliko nedelja pokazuje da je stranica 'nedostupna'
Pozdrav

Dobar dan,bio sam na dopunskoj proveri sa zarezom 22 meseca,pa se vratilo na finalni pregled i posle mesec dana me opet Stavili na dopunsku proveru. Da li se jos nekom desilo ovo? Hvala

Dali ima nekoj iskustvo na dopolnitelna da vi pobarale dokumnet deka se raboti za edno isto lice no da pominal so drug oficijalen dokument osven zavereno na notar.Fala vi

Dobar dan,bio sam na dopunskoj proveri sa zarezom 22 meseca,pa se vratilo na finalni pregled i posle mesec dana me opet Stavili na dopunsku proveru. Da li se jos nekom desilo ovo? Hvala
Када си опет враћен на допунску???

Ја сам ма "допунској провери са зарезом " 21-22 месеца, мислио сам да су "изгубили" предмет

xxxccc uste ima sto trcaat po bugarski pasos.. ke cekaat so godini da dojdat do nego mesto za toa vreme da naucat jazikot i so makedonski da idat kade sakaat

Када си опет враћен на допунску???

Ја сам ма "допунској провери са зарезом " 21-22 месеца, мислио сам да су "изгубили" предмет

Bio sam od 08.08.2023 do 01.06.2025 pa posle toga finalna 4 nedelje i opet me vratili na dopunsku sa zarezom.

Може да ја кажеш групата на телеграм?

neznam dali e dozvoleno vaka na forumot ako ne e dozvoleno admin neka brisi post

Татари во уста да ве мочам од прв до последен ,се женско во фамилија да ви ебам а вие да гледате.
Стока народ сте мамата ваша да ви ја изнебам.

Татари во уста да ве мочам од прв до последен ,се женско во фамилија да ви ебам а вие да гледате.
Стока народ сте мамата ваша да ви ја изнебам.
Ти продолжи да веруваш дека си чедо на александар велики никој не ти брани ама остави не останатите што не веруваме во тоа срање :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom