Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мозокот е најнеиспитан дел од човечкото тело и општо ко објект во нашиов познат универзум, и никад нема да може да се испита научно до танчина. Затоа кога ќе каже некој дека добро читал карактери, е класично јадење говна. Се е игра на случајност и среќа. Од таму доаѓаат изненадувањата и разочарувањата кај другите луѓе па и кај сам себе. Ќе штракне жичката утре не се знае на кај ќе се фати и во што ќе се смени(ш). Али друг брзорастечки проблем на модерниот живот е немањето ни грам желба за толеранција и затоа се одбира се почесто самотија или виртуелно (безбедно) "социјализирање" кај што не дужиш никому ништо ни некој према тебе има обврски. Го куваш аватарот како ти се дигнал сабајлето и тераш така до следното полудување. Да се праша човек што иднина ќе имаат децата што ги напраивме, ако жив здрав човек во денешно време дочека внуци за 20-30 години од сега би било ваљда некој успех, шознам...

Bidejki sum vo sekojdnevie na celosno islamsko i crno geto, socijalata ti e najnisko nivo nema so koj da popies pivo ili kafe vikam aj so bivsiot kolega ke sednime vo kladilnica na pivo... tipot srbin se gleda deka nekoj pat mael ekstazi ama vikam aj edno pivo moze ima nekoja informacija korisna ili dobar muabet, prijatelot pocna vednas da se zali za zivotot nema pari i pocustvuvam deka za djabe sum dosol.....
- Aj da te ograbam koga go nosis pazarot ako imas 7k ke delime po 3.5......
Go pijam pivoto gledam da bide na X i da fatam patot vo meguvreme doaga drug negov poznanik doteran tipce vika jas sum in, sto znaci IN, tipot vadi 1 kilo spakuvano vika samo sto go kupiv 28k ke go prodadam utre za 38 celo.....ovoj moj prijatel ke go ubie zboruvajki derka moze da izvadi duplo ako dava po mala kolicina za pominimum rizik...
- Oooo ti si s Makedonija, sve dolazi iz vama Albania i Kosovo samo doneses tu i bogat si.....

Denes so komsijata Somaliec sto ima 7 deca 2 saata piev kapucino najdevme dosta zaednicki domakinski temi na muabet...

Цел божји ден јадам сладолед.. за доручек, ручек, вечера, за ужинка.

Затоа го обожувам летото, поради сладоледот:jeeee:
Сите слабеат летно време, а јас се дебелеам.
Ама баш ми е гајле, ќејфот е огромен, а и вака дебељуцава сум си убава:lolzz:

Драга Кајгана,

Добив неколку коментари за тоа цали е истаНбул или истаМбул.... дури и се замислив да не се два различни градови тоа како земјите ираН и ираК... :pos:

Инаку да знаеш драга Кајгана што им праев на овие две црнкињи... детали ТУКА ;)
TON_6512.jpg

Oh dear! A new era has begotten me! Зурла, keep your mental diapers on cos' shit's gonna hit the fan!

ДК,

Заради тоа комуњарот Зоќе што најверојатно ќе го изберат NYC идиотите, сега наместо да барам за рента, треба да купувам куќа. Оти откако ќе го изберат, ќе нагрвалат Џерси исто како ковид што нагрвалија, цените на имот ќе одат до небесата.

Можам со голема прецизност да воочам кој претходната вечер дупел или била дупена, појавава е многу поизразена кај жени отколку кај мажи кои сепак се попостојаните во своето однесување.
Што луѓе ќе бевте ако расположението ви зависи од тоа дали сте имале секс или не?

44% still not enough. Over 50% and we might discover причината за непупење овај не дупење. Steady course to non-intercourse. Full thrust! Warp drive not ready yet!

Драга,

Иако старо магаре уште пратам сцена, и ми искача дека Премиер и Алкемист ќе имаат европска турнеја, и гледам кај се најблиску. Софија у пази име на венју…Zoki’s Warehouse.

Па да му ебем матер да му ебем. Како беше она, у на Мирчо Бишкарнико. Зоки’с Верхаус бе крфта бугарска да ти ја намочам. Не им идам таму, ќе издржи женава еден продужен викенд сама со децата шо ја вртам, ќе ми наплати после секако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom