Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Се сеќавате на ДОГЕ?

Gv4XuoUW8AAj2Mm

Ама типсот битно не е таксабл. Се засекира МАГА за емигрантите кои се во најчест случај тие што добиваат типс за сервисни услуги од типот на угостителство, мајсторлук и слично.

Викаш ја заврши работата меѓу Иран и Израел? Траен мир сега?
Има војна сега? Ако одговорот е НЕ, тогаш завршена е работата. Траен мир, тоа никогаш не постоело во минатото, нема да постои и во иднината.
Автоматски споено мислење:

Ама типсот битно не е таксабл. Се засекира МАГА за емигрантите кои се во најчест случај тие што добиваат типс за сервисни услуги од типот на угостителство, мајсторлук и слично.
Trump Derangement Syndrome, фала што демонстрираш што значи синдромот. Толку Трамп живее рент фри во твојата глава. Мајсторлук на типс, на која трава си човече?

Последно уредено:
Trump Derangement Syndrome, фала што демонстрираш што значи синдромот. Толку Трамп живее рент фри во твојата глава. Мајсторлук на типс, на која трава си човече?

Извини темава е за состојбите во САД или Што јадевте денес? Да не треба да пишувам тука за гравче тавчето од прошла недела? Кажи ако те вреѓа што ти го серам претседателчето со катетар на ташак закачен за да не му собира мочка у бешика, да удрам уште појако.

Извини темава е за состојбите во САД или Што јадевте денес? Да не треба да пишувам тука за гравче тавчето од прошла недела? Кажи ако те вреѓа што ти го серам претседателчето со катетар на ташак закачен за да не му собира мочка у бешика, да удрам уште појако.
Уопште не ме вреѓаш. Се вреѓаш себеси со идиотизмите што ги истресуваш секојдневно на темава.

Си бил во професионална установа за Tramp Derangement Syndrome?

А за мајсторлук на типс, може да елаборираш?

Ако беше МАГА во Британија ај да мислиме дека BBC знае што зборува, ама не е.

Супер оди под Трамп. Иран - Израел, едно бомбардирање завршена војната, Пакистан - Индија, ја смири топката за многу брзо време. Русија - Украина, може да се захвалите кај демократите, оти заради нив војната е уште во тек, и ќе продолжи да биди во тек се дури не запрат Русите, или се распадни фронтот на Украинците.

Realno, Izrael najmnogu dobi i mu napravi jaka stapica na Trump. Napravi nesto sto dosega bese nerealno scenario i go napadna Iran. Bez ogled na toa sto ja licno go pozdravuvam toa na primer, najmalku zaslugi ima Trump. Bese jako izigran. Putin e vtor sto jako go izigrava. Kina tret. Svesno ili nesvesno im nosi golemi steti na SAD koi doprva ke gi pocustvuvaat. Ama ne moze od Trump da se ocekuva da razmisluva na dolgorocen plan, deneska vaka utre obratno zadutre pak poinaku.

Има војна сега? Ако одговорот е НЕ, тогаш завршена е работата. Траен мир, тоа никогаш не постоело во минатото, нема да постои и во иднината.

Druze Izrael se povlece zatoa sto gi postigna celite. Sto potreba da cojuvaat uste? Duri gi vovlekoa SAD vo napadot.

Realno, Izrael najmnogu dobi i mu napravi jaka stapica na Trump. Napravi nesto sto dosega bese nerealno scenario i go napadna Iran. Bez ogled na toa sto ja licno go pozdravuvam toa na primer, najmalku zaslugi ima Trump. Bese jako izigran. Putin e vtor sto jako go izigrava. Kina tret. Svesno ili nesvesno im nosi golemi steti na SAD koi doprva ke gi pocustvuvaat. Ama ne moze od Trump da se ocekuva da razmisluva na dolgorocen plan, deneska vaka utre obratno zadutre pak poinaku.

Druze Izrael se povlece zatoa sto gi postigna celite. Sto potreba da cojuvaat uste? Duri gi vovlekoa SAD vo napadot.
Ако Израел толку доби, зошто Нетањаху на коленици беше за да се прошири операцијата? Да беше до Израел, ќе имаше чизми на Иранска хумусна почва.

САД има многу поголеми проблеми од еден Иран што е на другата страна на светот. Не си свесен колкави проблеми има моментално со картелите што пола мочуриште им е на платен список.

Бајден Русија со Украина ја греши, ама ај за Трамп ќе зборуваме само.
Бајден беше одлепен, друг раководеше затоа и дојде САД до ова дереџе.

Сега Трамп изгледа одлепен.

Со Кина како што гледам Трамп му е во скут на Си.

Со Путин исто.

И ова е капак.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom