Тошка нон стоп е трн во око. Ако некое име им искача оган од уста на опозицијава е он, али не е тоа зошто не работи, него обратно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глупак невиден.Од овој „заклучок„ од страна на Тошката, по начелото „Миле ми текна!„, може да се „заклучи„ дека Тошо го нашол „вистинското„ решение за дивоградбите, кои шќиповите ги градат низ Чаир махала...а „и шире„.
Таќе, ТошкА чини преседан па на секоја наредна дива градба ќе и‘ овозможи легализација, ама под услов да биде „безбедна„, а „безбедноста„ сигурен сум, ќе биде „докажана„ за „соодветна сума„ од фирма „блиска до него„.
И таќе, Тошка ем ќе легализира довоградби, ем ќе мотивора уште појќе градење „на диво„ а вала, ќе мотивира уште појќе корупција...небаре досегашнава (корупција) не е доволно застапена.
искрено и мене ме интресира.А што „у ствари„ работи дотичниот?...![]()
Глупак невиден.
Пред некој ден убаво ми објаснија што е дивоградба. Значи ниеден објект нема доказ за безбедност.
Сѐ треба да се руши.
Плус, ако гледаме колку се кадарни во државава.. затоа пишав горе КОЈ ЌЕ УТВРДУВА? КОЈ?
ама не ме сфатија.
Автоматски споено мислење:
искрено и мене ме интресира.
Вчера кружеше слика од него со 10,000 евра саат.
Мислам дека е редно за секој носител на јавна функција да се знае платата.
И нека кажат бе како се министри, директори, а успеваат и приватно да работат?
Ја после 8 саати работа не знам да зборам некогаш, а не па уште една работа да работам.
Или тоа да не се осеќаат лошо тие што работат за 2 минималци пошто некој не може да се накраде.
ахахах добра, ми се свиѓа ( палче)Утврдувањето на стабилноста од објектите може со сигурност да биде докажана од 2 добро познати ликови: г-динот Мито и г-ѓата Корупција.
Кај нив нема промашуење во „доказната постапка„.
ахахах добра, ми се свиѓа ( палче)
ќе утврди некој забар, Господ да нѐ чува. Тоа ќе речам.
прв пат слушам дека вонуставното СЈО било креација на домашните властодршциЗа секој случај, властодржциве можат да склопат уште едно „инстант„ тело за утвдување на „непаѓањето„ од дивоградбите, како што беше инстант створено (и срушено!) славното СЈО, создадено специјално за процесирање на прислушкуваните разговори.
прв пат слушам дека вонуставното СЈО било креација на домашните властодршци![]()
Не би рекол, СЈО беше директива на Фашингтон-Бруселес.Дека СЈО навистина беше вонуставно, укажуваа еден куп новинари уште во времето од неговото создавање.
Во мојот допис напишав „властодржциВе„ (што се однесува на денешнава власт) а не „властодржциТе„ (што би се однесувало на власта во времето кога СЈО беше измислено)...
Не би рекол, СЈО беше директива на Фашингтон-Бруселес.
Пуштањето на прислушкуваните разговори, смена на тогашната власт и редефинирање на македонската држава се доволни докази, проблемот е што и овие сегашни тутурутки не можат да разберат/прифатат дека сме пред финале (првата фаза 2001, втората Црпнато време, трета бришење) кога и дефинитивно ќе биде официелно избришано се што е Македонско.Не спорам под чиј притисАк беше измислено СЈО, ама од страна на „Фашингтон„ и „Бруксел„ нема да слушнеш дека токму тие беа иницијаторите...
Пуштањето на прислушкуваните разговори, смена на тогашната власт и редефинирање на македонската држава се доволни докази, проблемот е што и овие сегашни тутурутки не можат да разберат/прифатат дека сме пред финале (првата фаза 2001, втората Црпнато време, трета бришење) кога и дефинитивно ќе биде официелно избришано се што е Македонско.
Од промаја ли се плашиш?
Од овој „заклучок„ од страна на Тошката, по начелото „Миле ми текна!„, може да се „заклучи„ дека Тошо го нашол „вистинското„ решение за дивоградбите, кои шќиповите ги градат низ Чаир махала...а „и шире„.
Таќе, ТошкА чини преседан па на секоја наредна дива градба ќе и‘ овозможи легализација, ама под услов да биде „безбедна„, а „безбедноста„ сигурен сум, ќе биде „докажана„ за „соодветна сума„ од фирма „блиска до него„.
И таќе, Тошка ем ќе легализира дивоградби, ем ќе мотивора уште појќе градење „на диво„ а вала, ќе мотивира уште појќе корупција...небаре досегашнава (корупција) не е доволно застапена.