Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Бромансата заврши. Ќе зборел нешто Трамп во понеделник, нешто многу битно кон Русија. Се шпекулира дека ќе биде околу овие 500% тарифи. Али да видиме времето што ќе покаже.

Дали има некаде на овие плацеви за отпад да се купат останати делови од руските стратешки бомбардери?

Дали има некаде на овие плацеви за отпад да се купат останати делови од руските стратешки бомбардери?
Не ти треба да идеш по отпади да ги бараш. Во блиска иднина може ќе почнат со достава до албанските домови.

Inace India kupuva 50 milijardi EUR vredna ruska nafta godisno.
Aj se kladime Indija ke potklekne, za Kina ke vidime

Сега некој треба да му рече на Трамп и коа ќе им опне 800% царина на Индија има да ги нема :)

Ќе прателе патриот американците, на 25% биле и сепак ќе праќале ракети. За 3-4 години успеаја цела залиха русиве и иран да им ја истрошат. Тоа оружје нема да го заменат за 10 ако има тотален мир некаде.

BREAKING: President Trump says the U.S. will send weapons to Ukraine through NATO and threatens Russia with secondary tariffs if it doesn’t reach a ceasefire deal in 50 days.

:icon_lol:

Трамп ги мењава ставовиве преку ноќ, вториот мандат по ред затоа и не го доби ама не му иде паметот. Иако изгледа не е до паметот туку се знае таму кој ги влече конците (дипстејт) овие ликови како Трамп Бајден се само пред јавност слика за народ

Русите веќе се навлезени и официјално во Дњепетровкста област

Колку треба да си малоумен од малку до Зоран Заев за да се фалиш со тоа што ќе земеш кредит за да купуш оружје кое ќе го подариш и при тоа нема да има никаков ефект на војната. :confused:

Gv5l3cpWcAABitY.jpg

Колку треба да си малоумен од малку до Зоран Заев за да се фалиш со тоа што ќе земеш кредит за да купуш оружје кое ќе го подариш и при тоа нема да има никаков ефект на војната. :confused:

Прегледај го приврзокот 450841
Искрено тој левел е недостижен за било кое човечко суштество...
Меѓутоа Шолц и Мерк бар што се однесува на германси "стандарди", се фекалии какви одамна немале!

Прегледај го приврзокот 450841
Тоа сакав и јас да прашам . Каде е противоздушната одбрана што ја плативме 120 милиони евра пред 2 години ?
Знам дека не е кај нас и кај АРМ.

На руските портали тотален мрак ни збор да се зуцне за уништувањето на руските стратешки бомбардери и уринирањето и бламот што им го приредија украинските тајни служби. Штета која се проценува над 7 милијарди долари.

Во “слободарски“ БРИКС каде лош збор против воџата значи доброволно паѓање од прозор од зграда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom