NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    58

Му се поклопија коцките ,две сезони играње во НБА технички три но првата ја паузираше поради повреда,НБА шампион и сега има право на макс руки екстензија 5 години 250 милиони :eek:

Му се поклопија коцките ,две сезони играње во НБА технички три но првата ја паузираше поради повреда,НБА шампион и сега има право на макс руки екстензија 5 години 250 милиони :eek:
Кој се играч у нба дојде до 50милиона по сезона договор, повраќа ми се.
Се помалку гледам од сезона у сезона, стакленковци у регуларна сезона, како чунови се.
Мизерија.

Јокич и Јанис во Лејкерс со Лука.
е дааа бе

50-ка годишно е прилично Ок.
Ова го зборам од аспект на тоа дека Џамал Мари и ЕмПиЏеј земаа 50 и 40 чинам*, после титула. И овој е тука, втор tier у екипа.

плус, у Оклахома не знам дали е како у Калифорнија, кај што од 50-ка би земал реално околу 23.

* ме мрзи да проверувам, кој знае нека каже

Последно уредено:
Thunder Up!

Chet excellent weak side help defender, одличен рим протектор, превзема на бековите, лоб опасност. Б2 пик мораш да го потпишеш ме интересира колку ќе му дадат на ЈДуб.

Ах да инаку Денвер апсолутен победник у оф сезонава.

За оној што сонува за Јанис и Јокич у Лејкерс невозможно поради ЦБА правилата кои се токму против вакво правење на тим од фри агенти макс 2, у 2нд апрон ќе плаќаат такса 700+ милиони за 3-ва а ти треба клупа плус 2 стартери.

Последно уредено:
По твитеров у велико се збори за трејд на Брон у Далас. Чисто се сомневам, ама би биле доста јако трио со Кајри и АД reunion. Али ако го трејдаат, најреални дестинации се Мајами и Клиперс ради expiring contracts со кои сакаат да гл трејдаат Лејкерс.

По твитеров у велико се збори за трејд на Брон у Далас. Чисто се сомневам, ама би биле доста јако трио со Кајри и АД reunion. Али ако го трејдаат, најреални дестинации се Мајами и Клиперс ради expiring contracts со кои сакаат да гл трејдаат Лејкерс.

Да, ама има опција тој да одлучи на крајот дали сака да биде трејдан.

Млад Меџик Џонсон нема дадено кош против пензиониран Вилт во pick up game. Секој шут му бил блокиран. Збориме за 43 годишен Вилт и prime Меџик. Па уште позади Шек да го ставиш човекот чии рекорди никогаш нема да бидат срушени... Дури и дискутабилно е дали он или MJ е прв.

Брадата,Бредли Бил,Каваи,Џон Колинс и Зубац.
Клупа Крис Дун,Богданович,Џонес Јуниор,Батум и Брук Лопез.
Ова е последна шанса за Клиперси со Каваи нешто да направат во лигата.

Брадата,Бредли Бил,Каваи,Џон Колинс и Зубац.
Клупа Крис Дун,Богданович,Џонес Јуниор,Батум и Брук Лопез.
Ова е последна шанса за Клиперси со Каваи нешто да направат во лигата.
Пензионерски дом,им фали уште CP3 да потпише како што кружи по порталите.
Мое мислење меѓу 9/10 место максимум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom