La Liga Santander 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата McLovin
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Ако го оперирал овој десно на сликава, Господ нека му е на помош.

Screenshot_20250429_225649_Messenger.jpg

Алаба рикна повторно, го скина менискусот. Нема овој колена повеќе, не знам шо се мачи шо не се повлечи.

Многу ме интересира кој ќе игра одбрана сега за Реал, Барселона има шанса рекорд да турни на ел класикото

Алаба рикна повторно, го скина менискусот. Нема овој колена повеќе, не знам шо се мачи шо не се повлечи.

Многу ме интересира кој ќе игра одбрана сега за Реал, Барселона има шанса рекорд да турни на ел класикото
Асенсио и господ бог у одбрана, каков ремонт му треба на Реал летово, цела одбрана не се состави сезонава.
Алаба и Милитао не очекувам дека повторно ќе играат добар фудбал...таму у млс со Меси нека ја лажат американската раја.

Белингам е помилуван од федерацијата, ова ни во Узбекистанска трета лига го нема, лабаво укинување казни.

Јамал ангажирал џуџиња за entertainment на неговата роденденска забава, :pos: и сега ќе го тужат за тоа од нивнава организација. :pos:

Види го цел автобус ангажирал. :pos::pos:

На забавава немало што немало, курви од 20к, алкохол, дрога, не смеело камери да има :icon_lol:. Само еден Господ знае што се случувало таму, како е тргнат братот летово ништо чудно сидосан да се врати на терен.

Ништо ново од ромската популација. Тешко овој да му се доближи до Меси ако уште не почнат прави глупости.

Иначе он е најмладиот играч што направил ваков роденден.

Битно на сликата со татко му и најверојатно некои роднини, жените забулени цели со шамии, а син му на 18 роденден блуд и разврат до максимум и на одмор со старлети го прчи по јахти, Нејмар лајна да јади.

Битно на сликата со татко му и најверојатно некои роднини, жените забулени цели со шамии, а син му на 18 роденден блуд и разврат до максимум и на одмор со старлети го прчи по јахти, Нејмар лајна да јади.
Нејмар си е Бразилец, си сакаат они забави со гзлести жени и да си го ладат...овој ти е марокански циго, не зависно од неговите фудбалски квалитети.

Mesto Snezana on dzudzinjata gi viknal.:pos::pos:

Neizziveano cigance e Jamal nema zbor tuka, ali neznam kako e ova osnovana tuzba od nekoja treta strana tamu. Dan Bilzerian gi frlase od brodot i im ja gnjurase glavata vo cicki pa nisto.
Најверојатно за ова ги имаше ангажирано :pos::pos:

А за што ќе го тужат, на кој основ ?
Ќе речи си ги поканив како гости на роденденот, се забавувавме ... Најверојатно голема сума на пари му има даено, исто и на некоја новинарка и нуделе од 10.000 до 20.000 евра, целта им била да присуствуваат плавуши со големи гради :)
Малку е кринџ стварно со џуџињата, парите да му ги имам умо да му го немам бе
Автоматски споено мислење:

https://x.com/marca/status/1944753986759766279?t=3PDfCfSVJfB09NnRpieJcw&s=19

ОВаа забава татко му ја има организирано, да не се лажиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom