macka12345
Модератор
- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 467
- Поени од реакции
- 835
Гледам ваква тема нема.
Треба да пишуваме за убаво, ама јбг, Македонија. Многу болен народ на педа земја.
Ја отварам темава за да е општа, гледам за поголеми настани за праат башка теми.
Ова вчера што се деси у Прилеп, ме сроза. Ме сроза. Душата си ја исплакав за детено, ама за жал ништо нема да го врати.
По Инстаграм читам дека убиецот бил познат кримос и наркоман низ Прилеп...
пак МВР паѓа..
друга работа што ми падна у очи
Пукано е во 15:30

Полиција доаѓа вечерта у 9.
После 6 саати. Овој 6 саати си седел ги гледал...

комшииве, не чуле нешто?
не разбирам
Друга ствар, како тоа е ПОЗНАТ наркоман и криминалец низ Прилеп, сите го знаат ко таков, а бил на слобода?
чија кривица е тоа?
кој ќе ѝ го врати детето на жената сега??
остана без маж и дете. Зашо ќутите?
Исто како за Кочани, ИСТОТО. Сите знаеле каква дупка е, каков е тој што го држи шупичето, и цел град ќутел и идел таму, дур не се деси трагедија. Што ви е бе луѓе?
Треба да пишуваме за убаво, ама јбг, Македонија. Многу болен народ на педа земја.
Ја отварам темава за да е општа, гледам за поголеми настани за праат башка теми.
Ова вчера што се деси у Прилеп, ме сроза. Ме сроза. Душата си ја исплакав за детено, ама за жал ништо нема да го врати.
По Инстаграм читам дека убиецот бил познат кримос и наркоман низ Прилеп...
пак МВР паѓа..
друга работа што ми падна у очи
Пукано е во 15:30

Полиција доаѓа вечерта у 9.
После 6 саати. Овој 6 саати си седел ги гледал...

комшииве, не чуле нешто?
не разбирам
Друга ствар, како тоа е ПОЗНАТ наркоман и криминалец низ Прилеп, сите го знаат ко таков, а бил на слобода?
чија кривица е тоа?
кој ќе ѝ го врати детето на жената сега??
остана без маж и дете. Зашо ќутите?
Исто како за Кочани, ИСТОТО. Сите знаеле каква дупка е, каков е тој што го држи шупичето, и цел град ќутел и идел таму, дур не се деси трагедија. Што ви е бе луѓе?