Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Данела...

c08884f62c822114d45562b2929accb5.gif

Ембаси ШТО кажуе ???...да не чекаат прво да си бега дома БЕГАЈ ??

Никој нема мадиња да го спомне Мијалков кој цела шума уништи за хотелот во Охрид.
Има ли тој дозвола за градење!?

Кога Сашенце гради, секоја негова градба е легална. Зарем некој смее да се посомнава во легалнста од градбата, ако истата е солидно „подмачкана„ кај „соодветниот член„ во локалната самоуправа?...

Никој нема мадиња да го спомне Мијалков кој цела шума уништи за хотелот во Охрид.
Има, тоа е работата...а потсети се на ЧИРОТ што изникна кај НАМА, пред ЕВН...народ демонстрираше кога поставија скели, фирмата кажа дајте ни друг плац во радиус 800 метра или вратете ни ги парите за Комуналии, ама НИШТО ОД ТОА...
Па исто и МПЦ што изгради грдосија на паркингот кај Гранд хотел... Исто и Цела населба на Водно кај Панорама, имаше и еден кошаркаш замешан, се се замачка...
А океј е Данела што оди во Чаир, ама ЗОШТО НЕ РЧКА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР, донатори на СДС по 10 години не ги завршуваат зградите, ај што немаат луѓето имотни листови, туку гаражата не ја праи... Треба некој албанец инспектор да пратат у Центар, иако и таму у матните згради се умешани може и албанци инвеститори...
Највеќе ме нервира ПОДРЖИ КОЊ што Галами, а тој до војна болница упика зграда и хеликоптер не може да оди сега..

Ти си ја видел, нели.....Тој каде сака може да гради, дозвола вади лесно оти македончето е лесно поткуплив.
Продадени души сме, мора да престанеме да ја префрламе вината на албанците.

Мијалков ќе плати данок, комуналии за градба. Ќе вработи луѓе во хотелот и ќе дава плати. Земјиштето му е откупено од државата. А у Чаир се гради на државно земјиште на диво. Исто е ама не е исто а?

Мијалков ќе плати данок, комуналии за градба. Ќе вработи луѓе во хотелот и ќе дава плати. Земјиштето му е откупено од државата. А у Чаир се гради на државно земјиште на диво. Исто е ама не е исто а?
Се е тоа о ред, ама многу убав дел го уништија за изградба на хотел,можеше на друго место овде пола шума покосија.

Изгледа ти си вработен кај него :pos:
Најголемата лопурда во Мк ја браниш.

Се е тоа о ред, ама многу убав дел го уништија за изградба на хотел,можеше на друго место овде пола шума покосија.

...што е уште еден доказ повеќе дека да се биде криминалец во „нашата земјата„ навистина е вноста „дејност.„..

Како не ми текна порано...:facepalm:

Ти си ја видел, нели.....Тој каде сака може да гради, дозвола вади лесно оти македончето е лесно поткуплив.
Продадени души сме, мора да престанеме да ја префрламе вината на албанците.
не сум ја видел, ама штом гради сигурно има, јас воопшто не се сомневам во него, не е тој таков

Изгледа ти си вработен кај него :pos:
Најголемата лопурда во Мк ја браниш.
Ај кога веќе ме издаде, ела на интервју за секретарка. Плата загарантирана, одмор земаш кога одмарам јас. Слика и пропорции у инбокс.

Да потсетам ког а љатас и тогаш сдс србо компаниа ја запалија старата ембаси, Бране нареди да се праи НОВА...некој и тогаш се обидеа да протестират ама џаба..
Патем, галамат за хотелот на Горица, па таму изникнаа и цел комплекс апартмански...А што стана со Холандскиот хотел во ЛАГАДИН, на 20 метра од Езеро?, ќе се Урива или Лангзам Лангзам ќе се заврши ??????
Автоматски споено мислење:

Што точно „има„?...
Има „мадиња„ или има „дозвола„?...:confused:
И едно и друго...а му земаа нему и многу и пари и станови.... А што е различен на пример од него Гуштеров, кој предходно кога не сееше да се Галами изгради и во Охрид зградури и а и на Водно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom