- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.860
- Поени од реакции
- 11.837
Никој нема мадиња да го спомне Мијалков кој цела шума уништи за хотелот во Охрид.
Има ли тој дозвола за градење!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Данела...
![]()
imaНикој нема мадиња да го спомне Мијалков кој цела шума уништи за хотелот во Охрид.
Никој нема мадиња да го спомне Мијалков кој цела шума уништи за хотелот во Охрид.
Има, тоа е работата...а потсети се на ЧИРОТ што изникна кај НАМА, пред ЕВН...народ демонстрираше кога поставија скели, фирмата кажа дајте ни друг плац во радиус 800 метра или вратете ни ги парите за Комуналии, ама НИШТО ОД ТОА...Никој нема мадиња да го спомне Мијалков кој цела шума уништи за хотелот во Охрид.
Koga imas pari, se e legalno.Никој нема мадиња да го спомне Мијалков кој цела шума уништи за хотелот во Охрид.
Ти си ја видел, нели.....Тој каде сака може да гради, дозвола вади лесно оти македончето е лесно поткуплив.
Мијалков ќе плати данок, комуналии за градба. Ќе вработи луѓе во хотелот и ќе дава плати. Земјиштето му е откупено од државата. А у Чаир се гради на државно земјиште на диво. Исто е ама не е исто а?Никој нема мадиња да го спомне Мијалков кој цела шума уништи за хотелот во Охрид.
Се е тоа о ред, ама многу убав дел го уништија за изградба на хотел,можеше на друго место овде пола шума покосија.Мијалков ќе плати данок, комуналии за градба. Ќе вработи луѓе во хотелот и ќе дава плати. Земјиштето му е откупено од државата. А у Чаир се гради на државно земјиште на диво. Исто е ама не е исто а?
Изгледа ти си вработен кај негоМијалков ќе плати данок, комуналии за градба. Ќе вработи луѓе во хотелот и ќе дава плати. Земјиштето му е откупено од државата. А у Чаир се гради на државно земјиште на диво. Исто е ама не е исто а?
Се е тоа о ред, ама многу убав дел го уништија за изградба на хотел,можеше на друго место овде пола шума покосија.
не сум ја видел, ама штом гради сигурно има, јас воопшто не се сомневам во него, не е тој таковТи си ја видел, нели.....Тој каде сака може да гради, дозвола вади лесно оти македончето е лесно поткуплив.
Продадени души сме, мора да престанеме да ја префрламе вината на албанците.
Ај кога веќе ме издаде, ела на интервју за секретарка. Плата загарантирана, одмор земаш кога одмарам јас. Слика и пропорции у инбокс.Изгледа ти си вработен кај него
Најголемата лопурда во Мк ја браниш.
Да потсетам ког а љатас и тогаш сдс србо компаниа ја запалија старата ембаси, Бране нареди да се праи НОВА...некој и тогаш се обидеа да протестират ама џаба..Мијалков ќе плати данок, комуналии за градба. Ќе вработи луѓе во хотелот и ќе дава плати. Земјиштето му е откупено од државата. А у Чаир се гради на државно земјиште на диво. Исто е ама не е исто а?
И едно и друго...а му земаа нему и многу и пари и станови.... А што е различен на пример од него Гуштеров, кој предходно кога не сееше да се Галами изгради и во Охрид зградури и а и на ВодноШто точно „има„?...
Има „мадиња„ или има „дозвола„?...![]()