Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Данела е со учк само толку разбирате, на овие наредба им дал шизото од речица, ајде сега Чичин и Мечка со студио пред влада како Младен и Борјан.

Бугараши од цел свет, обединете се!
Не заболе кур кој и дал наредба, со кој се ебела... Небитно. Прашуваме зошто институциите не постапуваат со тие дивоградби крадење вода струја на сметка на народот? Зашто владеачката партија ги штити криминалците?

бугарот ја бранеше вчера. Ваљда покрај чешкиот се крие и бугарскиот.

Доста бе море, доста се бламираш.
Пола пратеници на вмро се со бизниси во Бугарија.
Петар Богојески што не знае две реченици да врзе без да го исплука соговорникот или да се здтка, е милионер и функционер во оваа влада а ти уште јадеш печеница на попуст и паштета наменета за улични кучиња.

Лично познавам едно ново директорче од вмро со бугарски пасош е уште кога почна плакати да лепи за партијата.
Барем вмровците не смеат да зборат за бугарски пасоши.

Единствената разлика во сдсм и вмро е тоа што едните отворено кажуваат кој се и што се, а другите го кријат тоа.
И двете партии слуги на сите освен на македонецот.

Не заболе кур кој и дал наредба, со кој се ебела... Небитно. Прашуваме зошто институциите не постапуваат со тие дивоградби крадење вода струја на сметка на народот? Зашто владеачката партија ги штити криминалците?

ВладејачкаВа партија ги штити криминалците и со тоа по ништо не се разликува од претходната комуњарско-шќипериска коалиција.

Ако, пак да си ги гласате...

Крадењето вода и струја од страна на шќиповите, ќе биде наплатено од секого од нас („...како и до сега...), така што другарот Бислимовски на пример, ќе „признае„ дека ЕВН на „нашата земјата„ има зголемени „загуби„ од е-енергија и ќе ни ги „пребие„ на домашните сметки за струја.

Доста бе море, доста се бламираш.
Пола пратеници на вмро се со бизниси во Бугарија.
Петар Богојески што не знае две реченици да врзе без да го исплука соговорникот или да се здтка, е милионер и функционер во оваа влада а ти уште јадеш печеница на попуст и паштета наменета за улични кучиња.

Лично познавам едно ново директорче од вмро со бугарски пасош е уште кога почна плакати да лепи за партијата.
Барем вмровците не смеат да зборат за бугарски пасоши.

Единствената разлика во сдсм и вмро е тоа што едните отворено кажуваат кој се и што се, а другите го кријат тоа.
И двете партии слуги на сите освен на македонецот.

Колку што знам Петар Богоески има некоја партија Македонски Концепт у коалиција е али не во Вмро.

Иначе Вмро не потпушта под бугарите, и за тоа више ги поштовам. Иако години пред изборите овде ми тврдеа обратно.

Сдсш све ќе прекрсти за да се ухлеба у криминал, а ни другите левучари не се поарни. Све само у крадење и продавање им е паметот.

Милијарда ипол инвестиции до сега, 5000 денари покачени пензии на сите пензионери. Од задното дебело месо ви иде да си каснете, али тоа е. Гледам на мкд.мк нова анкета. Народот ви кажува дека не ве сака :kafence:

tab-lideri.jpg

Последно уредено:
Auu lugje
Iskoci originalnoto video od vcera
Ne prakam ko link da ne mi go dade fb profilot

Ne znam koj e tipov.
Ama ovoj bratov e zimi Gospod toj od UCK so rece. Znaci zenava ne laze.
Glejte go videoto

Attachments

• IMG_0781.jpeg
    IMG_0781.jpeg
    404,3 KB · Прегледи: 67
2ца полицајци го држат за раце и си прават муабет, а друг во позадина вика јави се на 192 викај интервентна одма. Во меѓувреме смачканиот и реди се до 7мо колено на градоначалничка на главен град. Вакво нешто само кај некое племе во Африка и во Македонија може да се види.

И на целата ситуација овој гнојот погоре објаснува за 5000 денари покачени пензии и кој водел на анкети.

Циркузи

Колку што знам Петар Богоески има некоја партија Македонски Концепт у коалиција е али не во Вмро.

Иначе Вмро не потпушта под бугарите, и за тоа више ги поштовам. Иако години пред изборите овде ми тврдеа обратно.

Сдсш све ќе прекрсти за да се ухлеба у криминал, а ни другите левучари не се поарни. Све само у крадење и продавање им е паметот.

Милијарда ипол инвестиции до сега, 5000 денари покачени пензии на сите пензионери. Од задното дебело месо ви иде да си каснете, али тоа е. Гледам на мкд.мк нова анкета. Народот ви кажува дека не ве сака :kafence:

tab-lideri.jpg
Што ви ставаат во тоа сендвичиве што сте толку "преинтелигентни". Би сакал да го имам тој ваш испран мозок барем неколку дена за да одморам малку. Ај сега мрш во штаб и не се бламирај веќе.

2ца полицајци го држат за раце и си прават муабет, а друг во позадина вика јави се на 192 викај интервентна одма. Во меѓувреме смачканиот и реди се до 7мо колено на градоначалничка на главен град. Вакво нешто само кај некое племе во Африка и во Македонија може да се види.

И на целата ситуација овој гнојот погоре објаснува за 5000 денари покачени пензии и кој водел на анкети.

Циркузи
Кучиња..
сеа не дека смее пред камера да го тепа. Ама зимаш го виткаш тилот надоле, ставаш лисици, го држиш у клинч да не ти избега.
Овој и нив ќе ги тепа да може..
Еј што гледам еј што гледам.
Кога сум се родила у 2001, сте се колеле со нив. За сега на 24 да гледам како сред бел ден ни мочаат по суверинитет

Pance pod itno da si dade ostavka i da se spasi od sramov

Pance pod itno da si dade ostavka i da se spasi od sramov

ПанчО да дадел оставака?

А ми оти море така?

Па нели он го забрза издавањето лични документи со епитетот „северна„ и така го „одбрани„ името?...

Уште и оставка да да‘ел...лик со такви „заслуги за народов„ треба и втор мандат за министер да ќари...

Ова прашање ти е 24 години задоцнето, оти им се може.
За да се оправат тие работи треба правилна политика, па дури после паѓа чеканот, нека си градат.
Бавна е правдата.

Ова прашање ти е 24 години задоцнето, оти им се може.

Тоа е тој ДПМНЕ СЕНДВИЧ одговор. Значи пак нема и не треба да има одговорност кај власта туку едноставно пошто им се може нема тука што многу да се разговара околу тоа и тука завршува муабетот. Одговорност КОМПИР, НУЛА!

Немој да го вадите курот од уста, голтнете го уште подлабоко нека стои таму.

Ова треба на сите полтрони да им е лекција. ВМРО ја донесоа Данела. Мицко не памти, ама имаат слики заедно. У прв момент кога смени плоча, ѝ го свртеа грбот ја пуштија на орките. Шо мислите, дека другите што работите по понебитни места од Градоначалник, дека не сте заменливи? Затоа ќе работам кај приватњак за 500€ ко шо и работам, отколку животот да ми зависи од тоа на која страна им е ружата отсабајле.
За партииве, народот е потрошна роба ако не примеќате.
Затоа, не дозволувајте да ве лажат и да се карате со сограѓани.
Овде си копате очи, а може сте си комшио, пријатели, соработници. И надвор од политика функционирате супер.
Верујте ми и без партија може.
Учев 4 години ко удрена, нема предмет шо сум го полагала повеќе од еднаш на испит, последен положен предмет точно на време. Си пуштав огласи си го средив CVто и најдов работа. И секој ден сакам да го воодушевам работодавецот, а и себеси.
Шо ми фали? Шо сум помалце од некој со книшка? Не ви треба. Идете земете надоградадете се, има на Yt и Linkedin бесплатни курсеви ако немате пари.
Надоградувајте се за да не може никој утреден да ви се заканува и да ве врбува.

Тоа е тој ДПМНЕ СЕНДВИЧ одговор. Значи пак нема и не треба да има одговорност кај власта туку едноставно пошто им се може нема тука што многу да се разговара околу тоа и тука завршува муабетот. Одговорност КОМПИР, НУЛА!

Немој да го вадите курот од уста, голтнете го уште подлабоко нека стои таму.
Политички за нас е добро они да не плаќаат данок, струја, вода.
Автоматски споено мислење:

Ова треба на сите полтрони да им е лекција. ВМРО ја донесоа Данела. Мицко не памти, ама имаат слики заедно. У прв момент кога смени плоча, ѝ го свртеа грбот ја пуштија на орките. Шо мислите, дека другите што работите по понебитни места од Градоначалник, дека не сте заменливи? Затоа ќе работам кај приватњак за 500€ ко шо и работам, отколку животот да ми зависи од тоа на која страна им е ружата отсабајле.
За партииве, народот е потрошна роба ако не примеќате.
Затоа, не дозволувајте да ве лажат и да се карате со сограѓани.
Овде си копате очи, а може сте си комшио, пријатели, соработници. И надвор од политика функционирате супер.
Верујте ми и без партија може.
Учев 4 години ко удрена, нема предмет шо сум го полагала повеќе од еднаш на испит, последен положен предмет точно на време. Си пуштав огласи си го средив CVто и најдов работа. И секој ден сакам да го воодушевам работодавецот, а и себеси.
Шо ми фали? Шо сум помалце од некој со книшка? Не ви треба. Идете земете надоградадете се, има на Yt и Linkedin бесплатни курсеви ако немате пари.
Надоградувајте се за да не може никој утреден да ви се заканува и да ве врбува.
Немам книшка, идеолошки не се согласувам со вашата полика кон албанците, како и на политиката на Данела визави бугарија, бугарија ја буцка за споменикот на ванчовистот ќосето, уште го враќа.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom