Не разбирам, како може да не успеат изборите? Не бираме претседател па да треба 40% излезност во втор круг.Да не успеат изборите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не разбирам, како може да не успеат изборите? Не бираме претседател па да треба 40% излезност во втор круг.Да не успеат изборите.
Да се најде друга опција човек.Не разбирам, како може да не успеат изборите? Не бираме претседател па да треба 40% излезност во втор круг.
Ете ми се збори. Оди сам пишувај си.па што го дрвиш на темава тогаш, дојди во темана за љубов ќе зборвиме за секс.
Не разбирам, како може да не успеат изборите? Не бираме претседател па да треба 40% излезност во втор круг.
Сите тие партиски глувци кои ги одржуваат 2-ве скапаници повеќе од 30 години кога има вонредна состојба треба да се активираат(гасење пожари, чистење канали од поплави, пошумувања, итн....а не само на митинзи по градови да се разнесуваат за пиење, јадење и забава.Кај ви е бе сеа Вмро, кај е Сдсм,
Да се најде друга опција е друг муабет. Ти повикуваше на бојкот, јас прашав што ќе смени тоа, пиша дека немало да успеат изборите, а не ми е јасно како може да не успеат локални избори. Никој не рече дека мора да гласам, ама што ќе смени ако не гласам. Буквално ништо! Што значи твоето решение за негласање нема никаква логика. И цвеќе да ставам пак ништо нема да смени, пак или едните или другите ќе победат, што значи џабе си го арчиш муабетот.Да се најде друга опција човек.
Ни Вмро, ни Сдс ни никој.
Не може да ставате цвеќиња на ливчињата?
МОРА да гласаш? Не мора
Добро де. Не се разбирам толку у правила за избори. Битно да не е ни Вмро ни Сдсм. Не реков бојкот нигде, ама не заслужуваат гласови. Не заслужуваат. После сѐ ова шо се деси?Да се најде друга опција е друг муабет. Ти повикуваше на бојкот, јас прашав што ќе смени тоа, пиша дека немало да успеат изборите, а не ми е јасно како може да не успеат локални избори. Никој не рече дека мора да гласам, ама што ќе смени ако не гласам. Буквално ништо! Што значи твоето решение за негласање нема никаква логика. И цвеќе да ставам пак ништо нема да смени, пак или едните или другите ќе победат, што значи џабе си го арчиш муабетот.
Млада си уште, врие крвта. Сум го поминал и јас тоа време. И јас летав во облаци.Добро де. Не се разбирам толку у правила за избори. Битно да не е ни Вмро ни Сдсм. Не реков бојкот нигде, ама не заслужуваат гласови. Не заслужуваат. После сѐ ова шо се деси?
И, добро еве ја џабе си го арчам муабетот и шо ќе биде? Пак ќе си изгласате некој.
Абе МЛАД човек нема да остане у државава, свесни ли сте?
Нели за младите живеете, се мачите, светот на младите останувал. Кур.
Државава ќе остане на орките и на пензионерите.
Тоа сакате?
Си идам бе у прва прилика ич око не ми трепнува. Се објаснуваш со IQ10 овде дека му прават лошо, и он свесно иде ги гласа после.
Тие две партии запалија 63 во Кочани.
Ама вака ако продужи. Нема да горат млади. Ќе горите вие шо ќе ги гласате. Тек ќе биде иронии.
Не мислев на тебе лично за IQ.Млада си уште, врие крвта. Сум го поминал и јас тоа време. И јас летав во облаци.
P.S. IQ 137, проверено, измерено, поранешен член на Менса. Затоа веројатно не се вреѓам по такви ниски удари. И тука ќе сопрам со муабетов зашто не гледам поента да се продолжи.
По мое IQ10 мислење, минимун еден мачор дневно добивал психичка тортура.Мачко, кога форумов беше изгасен, каде го изразуваше револтот?
Не мислев на тебе лично за IQ.
Не се секирај.
Ама факт е дека народов е со 10ка.
Па млада сум и ми врие крвта, да. Затоа сакам промени. Сакам да цвета државава. Пепел стана пепел.
И извини, IQ10 не знае на друг начин да разбере. Можам да се расфрлам со речници, ама испран ум не разбира.
Ќе добиете?Мачка немој да го поништуваш ливчето. Гласај за апасијата, ќе добиете некој советник.