Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Време е ПСЖ да освои. Нема канцери, нема препотентни ѕвезди. Ја нема нинџа корњача.
Сега ако не заслужуваат не знам кога.
Samo da te potsetam na tvojata prognoza.. Nemoj posle da mi kazuvas ama ja ne kazav taka, jas kazav ovaka..Ќе ја свртат
Што зборувашSamo da te potsetam na tvojata prognoza.. Nemoj posle da mi kazuvas ama ja ne kazav taka, jas kazav ovaka..
Парис... значи цареви сте...Богами, импресивно делуваат на терен. Имаа шанси прописно да го одерат Арсенал на крај, Рамос пречка, Баркола 1 на 1. Ништо не е готово, ама во Парис ке биде пеколно за Арсенал да ги победи.
Уф нешто слично сакав да коментирам синоќа, ама не ми се јадеше бан и у оваа тема.Uvek koga ke go dadat gostinskiot sektor navivaci u kadar
![]()
Izvini io.
Zatoa syn ke komentira.. toj uvek e aboliciran kaj moderatorite..Уф нешто слично сакав да коментирам синоќа, ама не ми се јадеше бан и у оваа тема.![]()
Немој!Од сите четири екипи во полуфинале Интер има најмали шанси за да освои.
Каде со Инзаги, Михтаријан и стогодишниот Ачерби.
Ако испадните од Ачерби обесете се на СаградаНемој!
Ако отпаднеме, ќе те обесам на Фуенте де Нептуно.Ако испадните од Ачерби обесете се на Саграда![]()
Znaeme za tvoeto fudbalsko znaenje mnogu, pa me interesira sto ako ispadnat od Acerbi.Ако испадните од Ачерби обесете се на Саграда![]()