Не си помислил дека лажно се претставуваат а се федери во душаБарам логика да разберам зашто некој кој не е педер шиптaр комуњар стои на страна на глобалистите.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си помислил дека лажно се претставуваат а се федери во душаБарам логика да разберам зашто некој кој не е педер шиптaр комуњар стои на страна на глобалистите.

Имало Корејци и?Илјадници жртви дадоја Украинците за шо?За сега да си стават знаци на граница на кои пишува тотална распродажба?.Трамп и Америка ќе располагаат со нивните рудни богатства.Путин ќе го контролира другиот дел од Украина и Крим.На Украинците ќе им остани од трите подолгиот.За шо?Се опијанаа од нациаонализам,гладомор ова она,политичките платеници го искористија тоа се наполнаа со пари ко бродови.Сега обичниот народ ќе го плати цехот.Само не знам кој Q бараат Европјаниве?Ако беа толку мудри и способни требаше да се активираат уште 2014 и да ја спречат ескалацијата.Сега само фрлаат пари во бунар без дно,место дома да си ја средат работата.Греој.

Размислување?Реално, Русија не мораше воопшто официјално да изјавува за Кореја.
А ако веќе тоа го направи, тогаш барајте ја пораката во позадина...
Аxxх, прекрасно!!!! Класика, кога немаат што да кажат за Русија, одеднаш сите стануваат експерти за Блискиот Исток! Браво, генерале на интернет фронтот!Хаха, па има ли денес поголеми нацисти од Евреите... Ене ги во Газа прават етничко чистење и геноцид, пренесувано 24/7 во живо.
И добра проценка на воената состојба и логистиката. Брао! Ај се иди па врати се за недела дена пак да напишеш некоја варијација од истиве ботовски пропагандни пораки.
Автоматски споено мислење:
Во меѓувреме, еве пар среќници. Испосечени од бодликава жица при бегање, крвои направени, ама скроз среќни. Исеченици се залечуваат, ама дупки од куршуми во черепот - потешко.
Докторе, гројзето кисело.Русија ја почна војната за да го спречи ширењето на НАТО... и ете, сега НАТО има нови соседи на секој агол. Браво, стратези на милениумот! Армијата им стана толку модерна што веќе користат опрема директно извадена од музеите Т-62 тенкови, касетни бомби и кациги што ги носел дедото на Сталин.Вистинска воена ренесанса! Само уште со прашки да тргнат и ќе бидат непобедливи.
Ама битно е дека ‘се борат против нацизмот’... во држава чиј претседател е Евреин. Логика што само генерали од советската школа можат да ја разберат.![]()

Точно бе, вистинска бајка! Русија ослободила територија колку Бугарија... само што им требаа три години, 300.000 мртви и цела економија да ја свртат на режим за сирење и конзерви. Чист успех, нема што!Докторе, гројзето кисело.
Како НВО-то, работи ли уште, кој се новите спонзори!
Да може да напредува бавно но досега ослободила територија колку Бугарска. Незнам како што, но има милијарди западни оружја во украина и пак губи од старите руски Т-62 тенкови, касетни бомби...
Убаво видовме колку вредат НАТО тенковите Брадли, ПВО патриот, ф16...

Баш заради ваквите ко тебе излегувам на гласање.Има да скапите во опозиција.
Патем исто како и Украина која во 1917 е создадена од Ленин, Македонија е создадена од Тито сакаш ти или не тоа се чисти факти.Јас сум сигурен дека на плаќаш данок ама користиш туѓа нега и уште 500 бенефити од државава...Џабе ти е, оваа држава за прв пат е создадена во социјализмот а и македонскиот народ за прв пат е официјализиран во социјализмот, не можеш да сториш ништо да го смениш тоа.Патем исто како и Украина која во 1917 е создадена од Ленин, Македонија е создадена од Тито сакаш ти или не тоа се чисти факти.
Ако сакаш да ја растураш изволи ќе ми направиш услуга, и мене не ми одговара да плаќам даноци на туѓинци.
Добро и според тебе шо биле Македонците пред Тито,или Украинците пред Ленин?Со која цел Тито ја создал Македононија?Џабе ти е, оваа држава за прв пат е создадена во социјализмот а и македонскиот народ за прв пат е официјализиран во социјализмот, не можеш да сториш ништо да го смениш тоа.Патем исто како и Украина која во 1917 е создадена од Ленин, Македонија е создадена од Тито сакаш ти или не тоа се чисти факти.
Ако сакаш да ја растураш изволи ќе ми направиш услуга, и мене не ми одговара да плаќам даноци на туѓинци.