Фан Клуб: Интер

Немаат одговор на примен гол , препознатливиот пресинг што го играат со години го нема , играчи кој лани беа клучни годинава едвај постојат на терен и милион други причини зашто и покрај високите очекувања шансите да освојат титула од 99% падна на 9% .

Битно За Оуктри е добитна сезонава

Ovie 15 min na poluvreme mu se edni od najbitnite na Inzagi u kariera, tolku iam da kazam, sea za sea. Ova ako go svrti, ima golemi sansi da go ima onoj Verona efekt lani so golot na Fratesi i promaseniot nivni penal posle toa u 95ta, ne veter u grb, tornado dobivas.

Што е најтрагично, 20 минути во второ полувреме скоро и без шанса да сме. Умрени од прв до последен.

Ќе изгубиме од тим а и титула од тим што незнае да реализира контра 2на1, само не мачат.

Никој не може да го сврти ова, да не се лажеме. Не одржуваше окото во живот и никој друг, со години, носеше добри играчи за ич пари. Една година се промашија засилувањата и еве го резултатот, смрт во април. Не можеме ни окото да го обвинуваме, ни мистерот. Со тие пари, прашање на време беше кога ќе се случи ова. Едноставно немаат сила да играат веќе, секој противник ни е прајм Барса во моментов. Последниот атом од силите го потрошивме со Баерн.

Господ нека ни е на помош на Монжуик во среда.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom