- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.565
- Поени од реакции
- 4.020
Мора лев и денес бек најтенки сме на тие позиции, најголемо појачување е тоа што си иде Томислав.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како мислиш тенки сме на лев бек со Борозан и Горига? На десен бек веќе го потпишавме Марчинјак, а сигурен сум дека ќе има уште некој.Мора лев и денес бек најтенки сме на тие позиции, најголемо појачување е тоа што си иде Томислав.
Борозан е супер ама веќе е во одминати години за да нема повреди сезоната е долга ќе треба уште еден за тоа мислев,а десен по секоја цена мора. Ме разочара сезонава Петрич што е работава ептен надежен играч беше, знам имаше повреда заебана ама после тоа не се врати како што треба.Како мислиш тенки сме на лев бек со Борозан и Горига? На десен бек веќе го потпишавме Марчинјак, а сигурен сум дека ќе има уште некој.
Талесенповратник, од Португалија
Od moi informacii Talesen bil želba i na Ohrid ama nešo ne sakal tamo da ide. Mu vetuvale deka ke bide eden od glavnite igrači vo timot.Талесен
Точно ти е инфото, ама два пати ги одби до сега…Od moi informacii Talesen bil želba i na Ohrid ama nešo ne sakal tamo da ide. Mu vetuvale deka ke bide eden od glavnite igrači vo timot.
Охрид му ветувале на Талески дека ќе би им биде главен играч во тимот? Зар има потреба од ветувањето?Od moi informacii Talesen bil želba i na Ohrid ama nešo ne sakal tamo da ide. Mu vetuvale deka ke bide eden od glavnite igrači vo timot.
Pa realno Ohrid slednata sezona za razlika od ovaa ke ima igračišta. Taka da Tale ne e nekoj kalibar koj ne znam kolku otskoknuva od site tie rakometari pa da bide po difolt glavna zvezda u timot.Охрид му ветувале на Талески дека ќе би им биде главен играч во тимот? Зар има потреба од ветувањето?![]()
Искрено мислам на тале би му легнал Вардар ко кец на десткаPa realno Ohrid slednata sezona za razlika od ovaa ke ima igračišta. Taka da Tale ne e nekoj kalibar koj ne znam kolku otskoknuva od site tie rakometari pa da bide po difolt glavna zvezda u timot.
Pa Tale ima ponuda od nas, samo rekol da vidi prvo nešto stranstvo, na što Miho se nafural. Ke vidime. Kao što kaža bi vršel rabota kao domašen, ke se najde ne deka nema. Aj ke vidime kako ke bide.Искрено мислам на тале би му легнал Вардар ко кец на дестка
Опасен играч.Познавачиве што пратат и пишуваат во темава највеќе нека кажат за каков играч станува збор.
@Saber Rider , @EdenZivotEdnaLjubov @Vardarecc