Фото натпревар #388 – Велигденски мотиви

• Креатор на темата Креатор на темата СкСвр
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 јануари 2022
Мислења
493
Поени од реакции
2.553
Ајде, празников е во тек, сигурно сите имаме нешто велигденско по дома, темата е едноставна, велигденски мотиви: јајца, украси, трпеза, јадења итн.

Kasno ja vidov temata inaku ke odev so mimoza salata ama za zal se jade :( .
I poslednite vapcani jajca bea vkluceni vo nea taka da ostanav bez rekviziti :toe:

Kasno ja vidov temata inaku ke odev so mimoza salata ama za zal se jade :( .
I poslednite vapcani jajca bea vkluceni vo nea taka da ostanav bez rekviziti :toe:
...па добро, не мора вапсани јајца, немаш зајаци, пилиња украси нешто што асоцира на Велигден?

Последно уредено:
Слаб одѕив на темава. Да почекаме уште некој ден или да одиме на гласање?

Слаб одѕив на темава. Да почекаме уште некој ден или да одиме на гласање?
...помина недела и више, терај тема за гласање, овој над мене уште се потсмева со тебе, не е ербап една фотка да штракне, ама устата на нааа за сеир терање!

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom