Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
koji player koristite na tv-u? google/android tv? ja sam još na vstro playeru

ma imao sam tv mate 2 godine, al bezobrazno diže cjenu, i ne uklapa mi se u politiku besplatnog iptv-a, pa pitam dal postoji kakva solidna free alternativa. vstro player mi je relativno ok, radi solidno, čak i timeshift, dugo nisam isprobavao dal ima nešto novo, pa zato pitam ako sam što propustio :) ili su ispjeli razbit tvmate?

ma imao sam tv mate 2 godine, al bezobrazno diže cjenu, i ne uklapa mi se u politiku besplatnog iptv-a, pa pitam dal postoji kakva solidna free alternativa. vstro player mi je relativno ok, radi solidno, čak i timeshift, dugo nisam isprobavao dal ima nešto novo, pa zato pitam ako sam što propustio :) ili su ispjeli razbit tvmate?
Tivimate да најдеш некоја аpk mod верзија. На таква верзија ќе работат дел од функциите. Aко ти одговара таква тоа е единствено решение за бесплатно користење.

Probaj NEUTRO PLAYER
Ja sam jako zadovoljan sa njime i besplatan je. Ali je samo za XC, ne prima m3u liste.

Za gledanje na TV-u najbolji je TiviMate ili njemu dosta sličan Sparkle TV, a za gledanje na mobilnom telefonu ili tabletu najboljji izbor je Televizo.

Здравејте,има ли безплатен vpn којто променја ip адрес.

Postovanje, ako neko ima anotv listu u m3u da ne trza molio bi da mi posalje na pp.
Veliko hvala

Pozdrav svima, da li ima neko da mi posalje listu sa domacim tv kanalima. zahvaljujem se puno unapred

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom