Заработка на интернет (официјална тема)

sleekmakeup

Queen of the South
Член од
14 ноември 2014
Мислења
117
Поени од реакции
39
Која банка има најмала провинција за подигање пари од странска картичка? И кој е лимитот за една трансакција. Нлб само 30к ми даде.

Член од
30 август 2024
Мислења
286
Поени од реакции
1.241
Која банка има најмала провинција за подигање пари од странска картичка? И кој е лимитот за една трансакција. Нлб само 30к ми даде.
За провизија би требало Халк да е.

За лимит не би требало да е 30к, малце е некако. Стопанска за едно вадење имаш до 80к на банкомат или 40 банкноти по 2к денари.

Да не имаш лимит на картицата на 30к?

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.735
Поени од реакции
2.824
Има ли некој тука исксуство со shorts, на yt на било каде, дали може добро да се заработи? Секако ако имаш добра идеја и си константен секој ден

Член од
30 август 2024
Мислења
286
Поени од реакции
1.241
Има ли некој тука исксуство со shorts, на yt на било каде, дали може добро да се заработи? Секако ако имаш добра идеја и си константен секој ден
За Јутуб видеа, заработката е можеби и 20 пати поголема но до илјадници прегледи да стигнеш е тешко.

За шортс можеби е полесно до прегледи но заработуваш ситно, во центи. Ти требаат милионски прегледи за да реално кажеш „еј заработувам“.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.788
Поени од реакции
43.771
Мислам најголем проблем е монетизацијата на каналот. Јутуб има нереални услови за монетизација. И само со шортс, не верувам да можеш да ги исполниш.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.496
Поени од реакции
7.884
Има ли некој со странски Јутуб што има најдено начин како да не му колат 24 посто од заработката за Амерички данок? Плус тука да плаќам 10% пошто немаме договор со Америка, некако е многу...

Член од
7 јули 2019
Мислења
51
Поени од реакции
5
Како да префрлам пари од скрил. Ми дава само преку мастер а јас сум на виза.

Член од
7 јули 2019
Мислења
51
Поени од реакции
5
bar toa e lesno naprvi si i master karticka
Бев до банката госпоџата ми вика, џабе ке правиме кога ти тражат податоците од картичката а не трансакциска сметка. А и на мене ми е чудно и ја мислам дека треба бројот на трансакциската сметка да и го дадам а не податоците од картичката

Член од
28 октомври 2019
Мислења
252
Поени од реакции
182
Бев до банката госпоџата ми вика, џабе ке правиме кога ти тражат податоците од картичката а не трансакциска сметка. А и на мене ми е чудно и ја мислам дека треба бројот на трансакциската сметка да и го дадам а не податоците од картичката
pa sto ima vrska toa, jas na ista transakciska smetka imam dve karticki, visa i master
ako tebe ti baraat master izvadi master i gotovo , sto se cudis
inaku nz kako e na skril no stom bara karticka, karticka treba a ne transakciska, jas porano imav payeer i tamu karticka se pisuvase a ne transakciska no za mk ne moze i mi propadnaa
nz sto se mislis, izvadi si master stom bara i gotovo
Автоматски споено мислење:

Тоа ти е на првите можеби ќе им исплати за да добие бесплатна реклама, мада има и такви кои виделе дека им требаат реферали за да дојдат до исплата па наведуваат луѓе да се уфрлат ко божем ќе добијат пари а уствари сите ќе бидат излажани.

https://addmefast.com/ ти го праќам без реферал линк овој и исплаќа и долги години е активен. Заеби србски сајтови.
kolku se zarabotuva na ova?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom