Има ли некој со странски Јутуб што има најдено начин како да не му колат 24 посто од заработката за Амерички данок? Плус тука да плаќам 10% пошто немаме договор со Америка, некако е многу...
Бев до банката госпоџата ми вика, џабе ке правиме кога ти тражат податоците од картичката а не трансакциска сметка. А и на мене ми е чудно и ја мислам дека треба бројот на трансакциската сметка да и го дадам а не податоците од картичката
Бев до банката госпоџата ми вика, џабе ке правиме кога ти тражат податоците од картичката а не трансакциска сметка. А и на мене ми е чудно и ја мислам дека треба бројот на трансакциската сметка да и го дадам а не податоците од картичката
pa sto ima vrska toa, jas na ista transakciska smetka imam dve karticki, visa i master
ako tebe ti baraat master izvadi master i gotovo , sto se cudis
inaku nz kako e na skril no stom bara karticka, karticka treba a ne transakciska, jas porano imav payeer i tamu karticka se pisuvase a ne transakciska no za mk ne moze i mi propadnaa
nz sto se mislis, izvadi si master stom bara i gotovo
Тоа ти е на првите можеби ќе им исплати за да добие бесплатна реклама, мада има и такви кои виделе дека им требаат реферали за да дојдат до исплата па наведуваат луѓе да се уфрлат ко божем ќе добијат пари а уствари сите ќе бидат излажани.
https://addmefast.com/ ти го праќам без реферал линк овој и исплаќа и долги години е активен. Заеби србски сајтови.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.