Пожар во Кочани, диско Пулс.

Член од
30 август 2024
Мислења
260
Поени од реакции
1.143
Значи сите видовме дека 20 минути веќе лајв стрим имаат повеќе на јутуб. А и на инста има објави.

Толку ли нема во полиција НИТУ ЕДЕН да прати дигитални канали? Камерите нели им ги гледаат дека снимаат?

Све би уапсил таму што снима и 24ч у станица да заглават. Лешинари.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.027
Поени од реакции
41.951
Значи сите видовме дека 20 минути веќе лајв стрим имаат повеќе на јутуб. А и на инста има објави.

Толку ли нема во полиција НИТУ ЕДЕН да прати дигитални канали? Камерите нели им ги гледаат дека снимаат?

Све би уапсил таму што снима и 24ч у станица да заглават. Лешинари.
Какви 20, пред 85 мин го почнале стримот. Лабаво отварам Јутјуб да пуштам некое видео, и прво ми искача Kochani Live. Нели забрането беше да се снима? Бог да чува, не можат да ги остаат луѓето да си ги погребаат најмилите. :(

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.146
Поени од реакции
8.447
Какви 20, пред 85 мин го почнале стримот. Лабаво отварам Јутјуб да пуштам некое видео, и прво ми искача Kochani Live. Нели забрането беше да се снима? Бог да чува, не можат да ги остаат луѓето да си ги погребаат најмилите. :(
Јас не знам ни Тоше кога имаше погреб зошто пренесуваа голем пренос на телевизиите наши.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.146
Поени од реакции
8.447
Уште едни има што пренесуваат на Јутјуб за жал.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.233
Поени од реакции
1.988
Тоа е тој балкански гној менталитет. Исто гомно, како ние така цела наша околина, на чело со брача србе

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.314
Поени од реакции
5.599
Ајде доста препукувања, сега нека почиваат во мир, а државата да научи лекција и да спроведе строги контроли во иднина, не на секој ојле дојле градежни дозволи и лиценци да се даваат, зашто ако не се сменат многу работи ќе има уште овакви "несреќи" ова не е несреќа, ова е пропуст
Државата не ја научи лекцијата, оти и понатаму ќе биде „....како и до сега....„. (според „Аца Антиќ„).

А ќе биде „...како и до сега....„, затоа што како прво, самата власт е генератор на беззаконие (неказнивост и соучество во истото....) и корупцуја, и второ, дел од самиот народ е склон кон решавање на своите проблеми преку коруптивни дејанија.

„Дупло голо„, како што би рекло лицето Б.Ц.

Ако државата дури сега ја научила лекцијата, тоа значи дека до сега (државата) не научила ама баш ништо...или требаше да се случи беља, па дури тогаш (државата) да почне да воведува ред.

Да не се лажеме (како што рече Зоќе...) дека и пред трагедијата, „као„ не знаевме на кој начин се доаѓа до потребните документи...особено оние лажираните.

Последно уредено:
Член од
23 април 2022
Мислења
569
Поени од реакции
2.849
Тоа е тој балкански гној менталитет. Исто гомно, како ние така цела наша околина, на чело со брача србе
Истиот тој балкан и истите тие "брача србе" кои ги нарекуваш саракстично ти спасија минимум уште 100 животи.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
805
Поени од реакции
2.200
Како се мери колку е религиозен еден човек ако може да ми објасниш?

Ако идам у црква секој ден и ваљам бело и спонзорирам криминал тогаш сум многу добар човек кога ќе ме убијат и мојот град изгубил страшен човек?
Ако пред цела фамилија не пијам ама затоа у сабота се праам петарда со бело и џони?
Ако постам сум убер религиозен ама тоа што ебам курави 20 дена порано не се важи?
Не ми е јасно како ја замешавте МПЦ во целава приказна?До сега не сум сретнал поп или монах шо дила дрога.Самите не си ја почитуваме својата религија,врска немаме од Христијанството.Тој шо веља бело не е Христијанин само волк во јагнешка кожа.Суди по делата.Ние живееме во држава каде шо мнозинство се атеисти и муслимани.Прави христијани дали се 10%.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.233
Поени од реакции
1.988
Истиот тој балкан и истите тие "брача србе" кои ги нарекуваш саракстично ти спасија минимум уште 100 животи.
Спасија и сите други држави. Инаку за менталитет зборуваме, а не кој и колку спасил

Член од
28 март 2006
Мислења
17.952
Поени од реакции
12.595
Бугарите даруваа крв, оддадоа почит со едноминутен молк

србите со 75 минутен молк

и дарување крв

аман со тоа сите ни се непријатели. Никој од нив не го запали клубот, никој не му даде дозвола, никој не ја изгради модуларната.........

Kajgana Shop

На врв Bottom