- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 6.033
- Поени од реакции
- 4.542
hm ..... ajde dea vidime ????Прегледај го приврзокот 446109 Значи утре ќе имам 40Г интернет ?
hm ..... ajde dea vidime ????Прегледај го приврзокот 446109 Значи утре ќе имам 40Г интернет ?
Teraj na lyca pomalce problemi imaseMi zvonea od mtel me prasaa dali seuste ne sum prefrlen rekov deka ne sum i mi rekoa deka ke mi stigne sms za kratko i da go restartiram telefonot no ni sms mi stigna nitu sum prefrlen, inaku sms mi ima stignato deka za 24h ke sum prefrlen na 3ti februari eve denes sme 15ti mart jas uste ne sum prefrlen
Тоа би било game changer. Мтел ќе испадне подобар и од ЛајкаПрегледај го приврзокот 446109 Значи утре ќе имам 40Г интернет ?
За сите пакети важи ова? т.е од мтел и лајка старите пакети?Да, се префрлува неискористениот интернет од претходниот месец.
И не, не е подобар од Лајка во никој случај!
Imas vo telefonot opcii call waiting, imas i preku app,da aktivirasКако да активирам втора линија на Мтел кога ми звонат пишува недостапен сум па ми стига порака кој ме барал,а активирано ми е call waiting и во апликацијата тоа има уште едно.
izgleda za site, imav aktivirano 30dena prefrlen lyca na mtel, zavrsi, posledniot den prodolziv za 6m, od mtel 1300mkd. togas bike 10gb, bidejki nemase proverka, sega gledam ima uste 8,3gbЗа сите пакети важи ова? т.е од мтел и лајка старите пакети?
.....Ааааах бе македонче, колку е лесно да те купи човек... видовте интернет се префрлува и готово, сѐ заборавивте... сега одеднаш, преку ноќ ви стана подобар МТЕЛ од Лајка... аааах бееее...![]()
Активирани се двете и пак зафатено дава...Imas vo telefonot opcii call waiting, imas i preku app,da aktiviras
Автоматски споено мислење:
izgleda za site, imav aktivirano 30dena prefrlen lyca na mtel, zavrsi, posledniot den prodolziv za 6m, od mtel 1300mkd. togas bike 10gb, bidejki nemase proverka, sega gledam ima uste 8,3gbПрегледај го приврзокот 446247
Автоматски споено мислење:
.....
Kaj mene na site broevi raboti, obidi se povejke pati ....Активирани се двете и пак зафатено дава...