MTEL Македонија {моб. оператор}

Член од
28 февруари 2025
Мислења
3
Поени од реакции
5
Mi zvonea od mtel me prasaa dali seuste ne sum prefrlen rekov deka ne sum i mi rekoa deka ke mi stigne sms za kratko i da go restartiram telefonot no ni sms mi stigna nitu sum prefrlen, inaku sms mi ima stignato deka za 24h ke sum prefrlen na 3ti februari eve denes sme 15ti mart jas uste ne sum prefrlen

Член од
29 август 2008
Мислења
6.033
Поени од реакции
4.542
Mi zvonea od mtel me prasaa dali seuste ne sum prefrlen rekov deka ne sum i mi rekoa deka ke mi stigne sms za kratko i da go restartiram telefonot no ni sms mi stigna nitu sum prefrlen, inaku sms mi ima stignato deka za 24h ke sum prefrlen na 3ti februari eve denes sme 15ti mart jas uste ne sum prefrlen
Teraj na lyca pomalce problemi imase

Член од
7 февруари 2021
Мислења
316
Поени од реакции
885
Член од
6 август 2014
Мислења
81
Поени од реакции
103
Да, се префрлува неискористениот интернет од претходниот месец.
И не, не е подобар од Лајка во никој случај!

Член од
24 ноември 2007
Мислења
195
Поени од реакции
134
Lajka e istorija za mnogumina. Mtel e segasnost i barem ima nesto + ne e se -, a normalno na koj ne mu cini ke si odi kaj drugite operatori toa e toa - kolku pari tolku muzika.
Kolku sto gledam pogore ima i korisnici koi kupuvaat povekemesecni paketi na mtel.
Sekoj so potrebite i moznostite vo kraen slicaj.

Последно уредено:
Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.022
Поени од реакции
1.333
Тоа би било game changer. Мтел ќе испадне подобар и од Лајка :D Извести не дали ќе ти се префрли неискористениот нет.
Screenshot_2025-03-16-10-06-31-589_mk.mtel.selfcare.jpg Еве денес веќе имам 40Г, многу подобро него ли на Лајка.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.632
Поени од реакции
995
Да, се префрлува неискористениот интернет од претходниот месец.
И не, не е подобар од Лајка во никој случај!
За сите пакети важи ова? т.е од мтел и лајка старите пакети?

Член од
24 ноември 2007
Мислења
195
Поени од реакции
134
За од Лајка старите миграрани ДА, за од мтел ќе каже некој што има активирано директно...

Член од
12 јуни 2017
Мислења
403
Поени од реакции
269
Како да активирам втора линија на Мтел кога ми звонат пишува недостапен сум па ми стига порака кој ме барал,а активирано ми е call waiting и во апликацијата тоа има уште едно.

Член од
22 јули 2015
Мислења
484
Поени од реакции
240
Кај мене работи.Имам во апликацијата активирано и на *43#

Член од
6 август 2014
Мислења
81
Поени од реакции
103
Ааааах бе македонче, колку е лесно да те купи човек... видовте интернет се префрлува и готово, сѐ заборавивте... сега одеднаш, преку ноќ ви стана подобар МТЕЛ од Лајка... аааах бееее... :yid:

Член од
29 август 2008
Мислења
6.033
Поени од реакции
4.542
Како да активирам втора линија на Мтел кога ми звонат пишува недостапен сум па ми стига порака кој ме барал,а активирано ми е call waiting и во апликацијата тоа има уште едно.
Imas vo telefonot opcii call waiting, imas i preku app,da aktiviras
Автоматски споено мислење:

За сите пакети важи ова? т.е од мтел и лајка старите пакети?
izgleda za site, imav aktivirano 30dena prefrlen lyca na mtel, zavrsi, posledniot den prodolziv za 6m, od mtel 1300mkd. togas bike 10gb, bidejki nemase proverka, sega gledam ima uste 8,3gb Screenshot_2025-03-16-14-01-33-514_mk.mtel.selfcare.jpg

Ааааах бе македонче, колку е лесно да те купи човек... видовте интернет се префрлува и готово, сѐ заборавивте... сега одеднаш, преку ноќ ви стана подобар МТЕЛ од Лајка... аааах бееее... :yid:
.....

Член од
12 јуни 2017
Мислења
403
Поени од реакции
269
Imas vo telefonot opcii call waiting, imas i preku app,da aktiviras

izgleda za site, imav aktivirano 30dena prefrlen lyca na mtel, zavrsi, posledniot den prodolziv za 6m, od mtel 1300mkd. togas bike 10gb, bidejki nemase proverka, sega gledam ima uste 8,3gbПрегледај го приврзокот 446247

.....
Активирани се двете и пак зафатено дава...

Kajgana Shop

На врв Bottom