Овие после војната на бандера со бесилка треба да се наместени.
Стари вампири го киднапираат младиов чоек за на фронт.Одвратни копита,се надевам дека и тие ќе завршат на фронт.
Не ми изгледаат овие на воена полиција ама мерачки ги избокса.Стари вампири го киднапираат младиов чоек за на фронт.Одвратни копита,се надевам дека и тие ќе завршат на фронт.
И јас тоа го приметив,ги имаат платено копитава затоа шо веќе сигурно цивиливе бегаат шом видат униформа.Ова потсеќа на оние филмовине со зомби,да не знаеш од кого да се вардиш,кој е заразен од вирусот.Не ми изгледаат овие на воена полиција ама мерачки ги избокса.
Не се воена полиција, замислата прво била таква. После воени ветрани ангажирале, ама тие најчесто одбивале таква гадна работа.Не ми изгледаат овие на воена полиција ама мерачки ги избокса.
Ги искина братов. Нос, аркада, пета во чело испушти, инстант потрес на мозок. Вилица промаши а можеше.20000 гривни е награда за секој "регрут"
Се требат сами, за ситни пари.
Автоматски споено мислење:
Не се воена полиција, замислата прво била таква. После воени ветрани ангажирале, ама тие најчесто одбивале таква гадна работа.
На крај се сведени на умно пореметени испрдоци на општеството, кои со врски и да избегнат фронт го прават ова!