Новата Влада на ВМРО ДПМНЕ/ВРЕДИ/ЗНАМ

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Не газоболувај комуњару. Живеј во мир со фактот дека си одиграл улога во една прекрасна бајка, бајка во која еден прекупец на зарзават од струмичко село завршил како газда на кула во Дубаи. Си бил дел од нешто битно, не заборавај.

Што презеде ти во врска со таа ситуација како патриот? Колку тастатури искрши? :)Жив канцер сте со муабетиве додека моменталниве ви се мочаат на фаца, ти за Дубаи и ланскиот снег зборуваш ::pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Што презеде ти во врска со таа ситуација како патриот? Колку тастатури искрши? :)Жив канцер сте со муабетиве додека моменталниве ви се мочаат на фаца, ти за Дубаи и ланскиот снег зборуваш ::pos:

че те стави зоки портир во кулата може

че те стави зоки портир во кулата може

Ронка, деновиве си на најјако пуштен. Оди испринтај еден постер од Трамп во природна големина, залепи го дома во ДЕТСКАТА и дркај додека не те најдат превртен со курот во раце. И онака ништо повеќе во животот немаш видено отров еден

Ронка, деновиве си на најјако пуштен. Оди испринтај еден постер од Трамп во природна големина, залепи го дома во ДЕТСКАТА и дркај додека не те најдат превртен со курот во раце. И онака ништо повеќе во животот немаш видено отров еден

Дон Ронисариус е мој саурус! Гтфо одма! Да не се пуштам јас на најјако ко мравки под мочка ќе бегате.

Браво за Мицко, браво!!!!
Вол, волосан, племе му јебем расипано :mad::mad:
200 и кусур илјади евра за приватен авион?????
Како не се срушивте пизда ви материна:mad::mad::mad:
Ете како се трошат народни пари, а ваму ке на малтретира со кошнички , цреши, нес кафе и глупости.

Е ако де...пак да си го гласаш...и пак да потроши уште некоја (народна) иљадарка.

Патем кажано, што е ова сос владата? Се потрошија за неколку месеци? Овде пруга, онде пат...и тоа е тоа?

Е ми нели Ацика и на втор мандат се надева?...

Дон Ронисариус е мој саурус! Гтфо одма! Да не се пуштам јас на најјако ко мравки под мочка ќе бегате.

Абе глупав еден, бетер си од тој погоре. Немој некој да спомнал нешто против дпмне, одма се декларира како комуњар. Убаво ве ебаваат и едните и другите ви ебам тоа безмозочните.

Абе глупав еден, бетер си од тој погоре. Немој некој да спомнал нешто против дпмне, одма се декларира како комуњар. Убаво ве ебаваат и едните и другите ви ебам тоа безмозочните.

ne sfakaat deka ti ne si komunjar nego obicen gomnar... aj be teraj si magareto ne ni dosagaj za zhabe

ne sfakaat deka ti ne si komunjar nego obicen gomnar... aj be teraj si magareto ne ni dosagaj za zhabe

Тебе дома да не ти дојде некој? Имаш таму игнор ако воопшто знаеш каде е.

Одговор на класичен комуњар. Никако да ја избегнете матрицата.

Одговор на класичен комуњар. Никако да ја избегнете матрицата.

Која црна матрица, со еден темплејт терате, едно те исто, дс се вергла само 3 исти реченици. Го имаш насловот на темава прочитано?

Која црна матрица, со еден темплејт терате, едно те исто, дс се вергла само 3 исти реченици. Го имаш насловот на темава прочитано?

Ако го променам темплејтот ќе ми се изгубите на пат до кликање „Одговори“.

Ако го променам темплејтот ќе ми се изгубите на пат до кликање „Одговори“.

Не се мачи, не можеш да го промениш.

Е ако де...пак да си го гласаш...и пак да потроши уште некоја (народна) иљадарка.

Патем кажано, што е ова сос владата? Се потрошија за неколку месеци? Овде пруга, онде пат...и тоа е тоа?

Знаеш како е -вон сезона- ама сеа коа ќе почне сезоната има пердуви да летаат.

Имам пишано негде, заборавив на која тема, дека будала е тој што ке глсса за сдсм или вмро.
Гласав за левица искрено, сакав да им дадеме шанса, но тоа е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom