- Член од
- 22 февруари 2024
- Мислења
- 371
- Поени од реакции
- 610
куртонГо истренирале другарчињата од ЕУ , ама си удри он сам шамар со ова
Се фати на јадицата и денес му заврши кариерата.
куртонГо истренирале другарчињата од ЕУ , ама си удри он сам шамар со ова
A замисли да постапеше како Генден?Сега гледам една епизода од муабетов!
Венс му држи предавање на Зеленски и не зема воздух, сипува умни срања
Зеленко го прашува: а вие сте биле во Украина?
Овој се мешколеше 3-4 секунди и му одговара: гледав сторија!
Зеленко не издржа: Сука бљат (fu**ing bitch)
Ова би било комедија, да не е трагично, ццц
Пароли од дома лесно се викаат! А за огледалото, погледни се, кој ти смета?Како се води државата е огледало на самиот народ.Кога самиот народ е во најголем дел ист како и политичарите такви и политичари ќе имаме.Немање општа култура и кршење закони се секојдневност кај 90% од народот во квазидржавава.
А народот во МК кој што навива за ова ќе сфати колку ја сакал државава кога Шкуп ќе го припојат на Албанија.До тогаш ќе се смејат и навиваат на туѓите несреќи
Па тие имаа пристап до руди во Русија, посредно или непосредно! Сега и они ќе треба да одат да го пушат во Кремљ, за таа чест! Ќе ги одмрзнат само за пристап до рускиот пазар, за титаниум друг пазар. Иако јас мислам дека тие пари треба да се пренаменат за обнова на Донбас и дел од Украина!Ништо чудно, во блиска иднина Трампчо да напраи со Путин договор за титаниум и другиѕе ретки метали , за поефтино од украинските а да им ги одмрзне парите
Срамота за најјакиот, најбогатиот,најбројниот и најмоќниот воен сојуз во светот да изгубат војна со 99% уништена техника , 500 милијарди долари донации од 80 години стара армија.им направија услуга на САД и ја вратија руската армија 80 години во минатото
Rabotata ak je bal, nek he maskenbalЗначи кој и да е ден да го чекаме Зеленски случајно најден во некој ендек во Курск, направен Аца Лукас со бел нос.
У реду е отишол, у ред е дека се различни страни ама колку арогантно пристапува и се однесува, да фак.![]()
Значи заклучок, со личности во ПМС не треба да им се обраќаме со груб и жесток тон затоа што покрај тоа што ќе заплачат може и на ни се налутат и да не ни зборат.Moe gledishte:
1. Vance ja sabotirashe diskusijata bez nikakva diplomatska pricina.
2. Tramp ja vlosi situacijata koaga gi spomna ukrainskite regruteri
3. Tramp i Vance go prekrshija mirovniot dogovor.
4. Stom si go pokanil Zelenski vo belata kukja ne smeeshe da si dozvolat da dojde do vzesteno karanje pred kamera. Vaka I Trump i Vance ispadnaa priprosti duri i pokraj toa sto argumentite im bea na mesto
5. Donald Trump vekje go prekrsi vetuvanjeto deka ke stavi kraj na vojnata vo Ukraina
Sto e sledno? Vakov ton i na Samitot G7?
Супер, само нека продужи да го слуша бабоебачот француски дека треба да биде поупорен и да се курчи пред САД.Го истренирале другарчињата од ЕУ , ама си удри он сам шамар со ова
Aj napisi nesto okolu toa kako Rusija gubi od ukrainskite dronovi, odamna ne si pisal.После доаѓањето на власт на Трамп престана некако да се зборува за БРИКС, мулти-поларен свет, дедоларизација. Отиде целиот проект во заборав. Толку беше од друштвото?
Путин во разговорот со Трамп барал укинување на санкциите на Русија. Нели сега се самостојни и самоодржлива економија?
Дали и кога Русија ќе удри нож на Иран и Кина во замена за некакви бенефиции во Украина и укинување на санкциите?