YuZe
Sic Semper Tyrannis
- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 2.169
- Поени од реакции
- 2.638
Полска не е сама, таа е во НАТО, НАТО има нуклеарно оружје.Полска нема нуклеарно оружје
Полска не е сама, таа е во НАТО, НАТО има нуклеарно оружје.Полска нема нуклеарно оружје
Буквално два клика.Лажно инфо
Епа ептен го нападнаа дека бил за Русија и му ги лакирал на Путин ноктите, па ај да ја ублажи работата.
Не се секирај, ќе му срже газда Влад утре задутре ќе каже “ја сум го рекол тоа? не ми се верува.”. Додека он си игра курташак отиде берзата у црвено пошто сите сфаќаат дека овој збори како ќе му се дигне сабајлето. Имаш луѓе ко Ронка печеница што обожаваат таква непредвидливост, ама па не сме сите такви хазардери.Епа ептен го нападнаа дека бил за Русија и му ги лакирал на Путин ноктите, па ај да ја ублажи работата.
Полска навистина нема од што да се плаши! Од времето кога Ката го наградила за добри услуги Поњатовски, Полска е подопашна мува на Русија. Смета, каса понекогаш, ама сетики е одма до чмаротПолска не е сама, таа е во НАТО, НАТО има нуклеарно оружје.
Мислам дека имаше и иницијатива покрај Рускиот, Украинскиот да се воведе и Сурџикот како трет официјален јазик. Ама процесот на растурање на Украина веќе беше започнат и таа благородна идеа, не најде ни место ни подржувачи! Инаку Сурџик е уствари микс од 70% руски со украински.
Тие бараат Севернокорејци за Курск, а ти кажуваш тука Полска... де те молам.
На Трамп не му е гајле за Нато и нема интерес да ја брани ЕУ од потенцијални Руски напади, а тоа дека РФ е уморна од Војна е смешен аргумент, или пак дека нема воен капацитет, Русија нема потрошено многу оружје на оваа војна.
Дај ми доказ дека постојат овие митските суштества. Цитат од Зеленски не е доказ патем.Тие бараат Севернокорејци за Курск, а ти кажуваш тука Полска... де те молам.
Сите се убиени, не можат ништо да покажат... Ама сега Ким праќал нова армија, можеби сега ќе има докази (што не се матни снимки од косооки државјани на РФ од Истокот).Дај ми доказ дека постојат овие митските суштества. Цитат од Зеленски не е доказ патем.
Незнам што се плашат Пољаците, најдобро ситуирани се во Европа, немаат мусли, се во НАТО и економски растат.
Ako covek so vakva biografija nemoze spored tebe takov text da sroci, onda neznam.Хаха, тој Гиркин толку го преџвакаа од употреба... Абе! Сте го следеле Гиркин низ годиниве, макар површно? Сте го слушале на интервјуа на руските медиуми (пред години/децении кога беше релевантен за нешто)?
Навистина мислите дека Гиркин е доволно писмен да срочи онаков „есеј“ топтан со богат речник и интерпункција, и кохорентни мисли?
Ни пропагандистите веќе немаат фантазија... Ама Навални скина конци, Каспаров не го бива, итн, немаат многу избор за маскота.![]()