Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2021
Мислења
112
Поени од реакции
229
Нема навреда и понижување што Слављанка не ги заслужува
Чоек муабетов е глуп. Шо ние шо неаме деца, од Марс сме паднати? Не сме од фамилија? Штркот нѐ донел? Шо сум ја помалце од оваа стокава?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.014
Поени од реакции
51.224
Чоек муабетов е глуп. Шо ние шо неаме деца, од Марс сме паднати? Не сме од фамилија? Штркот нѐ донел? Шо сум ја помалце од оваа стокава?
За Слављанка реков ја. Јасно ми е дека муабетот како муабет е дебилен и дека министерката е една од поненормалните во владава.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.385
На повидок е спојување на левиците во државава изгледа. Како во старите добри шарени времиња, Славјанка и Димче рака под рака. :pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
Па реално проблем е што луѓе во политикава одлучуваат за групи во кои не припаѓаат. Во најмала рака немаат осет за проблемите и потребите за групите за кои носат закони. Така да, министер за социјална политика или семејства или деца, ако нема на пример деца, поинаку гледа на работите. Не значи дека не може до некаде да соживува ама перспективата е друга.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.175
Поени од реакции
6.378
Се додека бугарашката сдс се навредува од слобода на говор, посебно од собраниска говорница и за бенигни нешта, нема да има зима за дпне. Заврши времето на хистерично плачење и платени обоени револуции, буквално плачат повторно за мачки, кучки и женски права, патетика.
Не разбирам зошто нашите медиуми им ја пренесуваат масовно хистеријата за Славјанка, на луѓето не им е гајле.

Па нема посмешно од ова :pos:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.385
Нема потреба од глумење изненаденост. Сите знаеме, што би рекле нашите североисточни соседи, дека стара љубав заборава нема.

Само постои ризик по физичката добробит на Димче во таа врска. Може да го истепа оваа ако се налути.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.175
Поени од реакции
6.378
Славјанка уште на времето додека Сдс беше на власт ја сметаа за играч на дпне, не би ме чудело да сета оваа забегана хистерија околу нејзината чест да е сценарио за глупостите со бугарија што следат.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.968
Поени од реакции
41.293
На повидок е спојување на левиците во државава изгледа. Како во старите добри шарени времиња, Славјанка и Димче рака под рака. :pos:
Димче викаше дека ќе направел пасокизација на Сдс, од каде сега спојување или коалиција?

Член од
14 октомври 2021
Мислења
112
Поени од реакции
229
Нема потреба од глумење изненаденост. Сите знаеме, што би рекле нашите североисточни соседи, дека стара љубав заборава нема.

Само постои ризик по физичката добробит на Димче во таа врска. Може да го истепа оваа ако се налути.
Ама не те сфаќам. Не пратам сеа до толку сѐ. Затоа не те сфатив шо има врска Апасиев

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.385
Ама не те сфаќам. Не пратам сеа до толку сѐ. Затоа не те сфатив шо има врска Апасиев

Сега ја бранат, ама еден ден ако се разбуди Славјанка гладна и го изеде Димче, ќе викаат во право беше лудава забегана вмровска министерка.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.426
Поени од реакции
43.244
крвта не е вода дечки. Апасијата учествувал во шарена револуција, фактички излегол од школата на сорос и сдс. И сега глуми патриот и збори за идентитет и име. Не иде тоа така.

Kajgana Shop

На врв Bottom