Има уште надолу.Каков крај.
Mu skurci da gleda kako gubat ovie magarinjava i vo edna prilika gledal so dedo mu championship na arena. Doagam doma i mi vika tato jas navivam za shefild i sakam dres od niv (mi go pokazuva treiot, siviot). I bidna shefild, iako mislev deka ke menja ko corapi ekipi ama eve go seuste dosleden na timov. I redovno gi prati, so se tabela se komplet i mi vika ako ispadne Mancester a Shefild otide vo prva liga nema da igraat kao. Me dupi a ima 6 godini. Pa sea vidi sto se trpime kako fanovi na Utd.А од кај па малиот за Шејфилд?![]()
Ova fali na fan klubov. Me dupi a ima 6 godiniMu skurci da gleda kako gubat ovie magarinjava i vo edna prilika gledal so dedo mu championship na arena. Doagam doma i mi vika tato jas navivam za shefild i sakam dres od niv (mi go pokazuva treiot, siviot). I bidna shefild, iako mislev deka ke menja ko corapi ekipi ama eve go seuste dosleden na timov. I redovno gi prati, so se tabela se komplet i mi vika ako ispadne Mancester a Shefild otide vo prva liga nema da igraat kao. Me dupi a ima 6 godini. Pa sea vidi sto se trpime kako fanovi na Utd.
- На доделување на награди им ѕвонеле на Сити за Коби и Гарначо да патуваат со нивните играчи, за да заштеделеРазбирам дека мора да се скрати од работната сила, навистина клубот има најмногу вработени кога ке ги споредиш со Тотенхем, Арсенал, Сити и останати клубови. Мислам дека беа 300 вработени повеќе од вториот, што стварно делува премногу. Ама некои од вестиве што излегуваат ти се бог да чува.
Ме мрзи да барам дали се точни или не дел овие "вести", ама општата слика што ваквите вести ја одаваат за клубот, ти е коса да ти се крене. Како ке задржиш морал кај вработените.
- Скратиле од парите што ги даваа за Манчестер Јунајтед фондацијата за бивши играчи
- 2 дена по смртта на Кати, се јавиле на семејството на бабичката што работеше скоро 50 години на рецепција во Керингтон, Кети, да ги прашаат што планираат да прават со нејзините 2 сезонски карти
- Ова кратење на бонуси по 50 фунти на вработените, намалување на храна. Бог да чува.
- Закани по мејл дека кого ке го фатат дека ликнува вести ке биде набркан од работа
- Се нервирале што често им се спомнувала поранешната доминација на Фергусон, јебига, ке прави да изгледаат некомпетентни
80% od stagiono (ako ne i poveke) e rasprodaden so godisni karti. Koe udiranje po dzeb ke im bide ako ne otides koga veke si platil ?нема друго решение освен да ги удриш таму кај што ќе ги боли најмногу, односно по џебот... ама нема кој, секоја недела за недела крцка олд трафорд... треба до крај на сезона празнење на стадионот на сите домашни утакмици... тоа ќе им биде сериозен удар од финансиска гледна точка, плус празен стадион на тв пренос ќе пренесе многу побрзо порака од се останато...
Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Епа ништо ко така, ќе чекаме некој стопер да закачи по некој гол повремено и тоа е тоа.Ако стварно го земат вирусот и овој ништо немаме научено.
Малку проблеми имаме уште ќе си додаваме, ако сакаат да го решат шпицот имаат подобри опции.Епа ништо ко така, ќе чекаме некој стопер да закачи по некој гол повремено и тоа е тоа.