Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.921
Поени од реакции
11.721
А од кај па малиот за Шејфилд? :masa:
Mu skurci da gleda kako gubat ovie magarinjava i vo edna prilika gledal so dedo mu championship na arena. Doagam doma i mi vika tato jas navivam za shefild i sakam dres od niv (mi go pokazuva treiot, siviot). I bidna shefild, iako mislev deka ke menja ko corapi ekipi ama eve go seuste dosleden na timov. I redovno gi prati, so se tabela se komplet i mi vika ako ispadne Mancester a Shefild otide vo prva liga nema da igraat kao. Me dupi a ima 6 godini. Pa sea vidi sto se trpime kako fanovi na Utd.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Mu skurci da gleda kako gubat ovie magarinjava i vo edna prilika gledal so dedo mu championship na arena. Doagam doma i mi vika tato jas navivam za shefild i sakam dres od niv (mi go pokazuva treiot, siviot). I bidna shefild, iako mislev deka ke menja ko corapi ekipi ama eve go seuste dosleden na timov. I redovno gi prati, so se tabela se komplet i mi vika ako ispadne Mancester a Shefild otide vo prva liga nema da igraat kao. Me dupi a ima 6 godini. Pa sea vidi sto se trpime kako fanovi na Utd.
Ova fali na fan klubov. Me dupi a ima 6 godini :pos:

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.775
Разбирам дека мора да се скрати од работната сила, навистина клубот има најмногу вработени кога ке ги споредиш со Тотенхем, Арсенал, Сити и останати клубови. Мислам дека беа 300 вработени повеќе од вториот, што стварно делува премногу. Ама некои од вестиве што излегуваат ти се бог да чува.
  • Скратиле од парите што ги даваа за Манчестер Јунајтед фондацијата за бивши играчи
  • 2 дена по смртта на Кати, се јавиле на семејството на бабичката што работеше скоро 50 години на рецепција во Керингтон, Кети, да ги прашаат што планираат да прават со нејзините 2 сезонски карти
  • Ова кратење на бонуси по 50 фунти на вработените, намалување на храна. Бог да чува.
  • Закани по мејл дека кого ке го фатат дека ликнува вести ке биде набркан од работа
  • Се нервирале што често им се спомнувала поранешната доминација на Фергусон, јебига, ке прави да изгледаат некомпетентни
Ме мрзи да барам дали се точни или не дел овие "вести", ама општата слика што ваквите вести ја одаваат за клубот, ти е коса да ти се крене. Како ке задржиш морал кај вработените.
- На доделување на награди им ѕвонеле на Сити за Коби и Гарначо да патуваат со нивните играчи, за да заштеделе
- Последно излезе ова со хранава, ќе им кратат опции за оброци на вработените, само сендвич ќе можеле да јадат.
- У21 децата ги пратиле да играат на некој друг стадион наместо на ОТ.

Кој ќе му текне нека ја продолжи низата...

Ја не знам што прават копуцине од фанови у Англија...

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
The Glazers borrowed £604M to buy the club, loading that debt onto the club.

We’ve paid £834M in interest - 138% of the original loan.

The debt is up 21% to £731M and still growing.

The family have taken £200M in dividends from the clubs revenue.

It wouldn’t be allowed anywhere else. It’s evil, inhumane and needs to be put to an end.

#GlazersOut

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
нема друго решение освен да ги удриш таму кај што ќе ги боли најмногу, односно по џебот... ама нема кој, секоја недела за недела крцка олд трафорд... треба до крај на сезона празнење на стадионот на сите домашни утакмици... тоа ќе им биде сериозен удар од финансиска гледна точка, плус празен стадион на тв пренос ќе пренесе многу побрзо порака од се останато...

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
11 април 2012
Мислења
4.790
Поени од реакции
5.572
нема друго решение освен да ги удриш таму кај што ќе ги боли најмногу, односно по џебот... ама нема кој, секоја недела за недела крцка олд трафорд... треба до крај на сезона празнење на стадионот на сите домашни утакмици... тоа ќе им биде сериозен удар од финансиска гледна точка, плус празен стадион на тв пренос ќе пренесе многу побрзо порака од се останато...

Sent from my SM-F731B using Tapatalk
80% od stagiono (ako ne i poveke) e rasprodaden so godisni karti. Koe udiranje po dzeb ke im bide ako ne otides koga veke si platil ?
E ako ovie a i site ostanati ne obnovat godisnite karti pred pocetok na sezona toa e veke drug muabet

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.861
Поени од реакции
8.401
Го стаиле клубот ко колатерал за кредитот со кој го купиле. Аврам Глејзер Наков и Џоел Глејзер Костов.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
996
Поени од реакции
1.298
Ни фудбал ми се глеа појче ништо, да му се плукнам во то клептоманите.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.984
Поени од реакции
10.317
Ако стварно го земат вирусот и овој ништо немаме научено.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.984
Поени од реакции
10.317
Епа ништо ко така, ќе чекаме некој стопер да закачи по некој гол повремено и тоа е тоа.
Малку проблеми имаме уште ќе си додаваме, ако сакаат да го решат шпицот имаат подобри опции.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.921
Поени од реакции
11.721
Najverojatno ke zemat nekoj shpic od Turnovo za kilo semki, voda u ochi nemaat. Paceri.

Kajgana Shop

На врв Bottom