NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    55
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.367
Да играше Дејвис ќе ги посера Далас на Лејкерс, Лука очаен шут многу слабо.
Сите експерти тука на форумов предвидуваа дури и 40+,а Меџик Лука ни до 20 не броеше,ако Лејкерс на крај биде во топ 3 екипа на западот видете колку е квалитена лигата.
Да го пофалам Uncle Drew маестрален.
Да даа, ко да не ги поништија Денвер 20+ разлика пред 2 дена. Пред се Балканец е Лука, емоциите на најјако му се. Лејкерс реално се топ3 екипа моментално, а немаат ни центар саглам. Тек следна сезона ќе биде права посластица.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.273
Поени од реакции
1.983
Дончиќ не можел океан да погоди за три, ама затоа трипл дабл против далас пресилните под обрач. :kafence:
Taka i zavcera protiv Denver, presilnite pod obrac.
Ili ti vekje zaboravi, deka Lakersi gi pregazija na Denver ?

Член од
19 март 2013
Мислења
3.412
Поени од реакции
5.091
Ноќеска имал и 3 украдени и 2 блока , just sayin...

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.112
Поени од реакции
7.076
Им фали центар на Лејкерс али со центар...

Лука игра лошо ми текнува и лани/преклани имаше период од месец два кај што обрач немоеше да погоди али после тоа под 30ка не беше.

И овој Леброн е будала, на 40 години како хирург игра, точно тоа што треба.

Следна сезона со ваков Леброн, подобар Лука и добар центар ќе бидат конкурентни за титула.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.962
Поени од реакции
116.541
Добри проценти на Лука
6-17 или 35% за два
1-7 или 14% за три
6-8 слободни
статистички наслаб играч во Лејкерс
Да не падна на спортска пријателе? Пошо и со ваков Лука тепаа Лејкерс, а замисли да му одеше??
Не замарај ајде, ОДРАН е Далас со трејдот Дончиќ/Дејвис.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.412
Поени од реакции
5.091
Страшно колку се игнорираат асистенциите од кајгана експертите , општо за сите играчи. Како се позиционира Леброн со новата улога , Лука може Стоктон да биде комотно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.962
Поени од реакции
116.541
Страшно колку се игнорираат асистенциите од кајгана експертите , општо за сите играчи. Како се позиционира Леброн со новата улога , Лука може Стоктон да биде комотно.
Против Денвер ја гледав цела текма, и го забележав истото што го рече и Един у преносот, Лејкерс сега во прва петорка има тројца играчи што може да играат пик истовремено, Лука, Брон и Ривс, и реално се подеднакво опасни од било која ситуација. Ова помага во креирање на отворени шутеви, против Денвер имаа 1000 0000 0000 отворени шутеви и промашија 999 999 99999 9999 од тие. Јебига, Вандербилт, Финли Смит, Хејс, не се шутери и тоа е голема болка за Лејкерс. Хачимура е топ, он доста ќе користи од креирањето на гореспоменатите тројца, ама мора и другите споредни играчи да шутираат добро, јебига. Не знам за сезонава ама следна ако ја склопат асално екипата може да земат титула.

Јас уште не можам да поверувам што направија Далас, да ти се насерам во безмозочната франшиза.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.133
Поени од реакции
3.133
Да не падна на спортска пријателе? Пошо и со ваков Лука тепаа Лејкерс, а замисли да му одеше??
Не замарај ајде, ОДРАН е Далас со трејдот Дончиќ/Дејвис.
Зашто да не пишувам, што е работава ти колку имаш замарано на темиве за спорт и на оваа ти нема рамен за тоа, општо на форумов си бр 1.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.367
Со кого дискутиравме за Кнехт? @Vanlok ти ли го бранеше друже? Па вчера Клеј умрениот 2 тројки у фаца му даде на иста глупа фора кога ги стигнаа у 4 четвртина. Очај дефанзива игра, а и шутот му потфрли. Очигледно психички е паднат откако му ја намали минутажата Редик, плус трејдот пропаднат е капак, ама е unplayable моментално.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.412
Поени од реакции
5.091
Ноќеска Вандерблит погодил 2 тројки ,не можев да си поверувам на очите.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.211
Поени од реакции
12.013
Со кого дискутиравме за Кнехт? @Vanlok ти ли го бранеше друже? Па вчера Клеј умрениот 2 тројки у фаца му даде на иста глупа фора кога ги стигнаа у 4 четвртина. Очај дефанзива игра, а и шутот му потфрли. Очигледно психички е паднат откако му ја намали минутажата Редик, плус трејдот пропаднат е капак, ама е unplayable моментално.
Епа не може пресреќен да е, руки е.
До некни беше трејдан од тим во кој беше донесен за да игра на позиција 3 или дури 2 - небитно.
Пропадна трејдот, пропадна и играта, нормално е.

Инаку како за руки, кога го ранеа со топки имаше сосема океј руки сезона досега дечкото.
Одбрана и други ствари се финеси кои се учат со редовни тренинзи и искуство од утакмици кроз годините. Ретко кој руки е комплетен 3&D играч пошто тоа е нешто шо се бара во лигава и да беше така со овој ќе беше драфтан многу погоре и сигурно некој ќе го чапнеше пред лејкерси.

Арен си е играчот, јас да сум ќе ги носам дел од нападите на негова воденица, нека пуца.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.475
Поени од реакции
84.905
хах, претераа со овие

ги чувте коа викаа - Thank you Nico!

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.621
Поени од реакции
35.477
Следен месец ќе дојде на ред да ја гледам ваљда утакмицава, па ќе можам да коментирам... И не ве читам веќе, сите резултати ми ги кажувате и спојлери ми правите. :(

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.367
Следен месец ќе дојде на ред да ја гледам ваљда утакмицава, па ќе можам да коментирам... И не ве читам веќе, сите резултати ми ги кажувате и спојлери ми правите. :(
Брате касниш 1 месец.. Не е спојлер, батали тоа текмите што си ги пропуштил, почни од оваа со Денвер. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom