Ливадарки

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.267
Замачкувајте ги имињата, нема смисла.
So ke gi zamackuvat, madinjata na fb ni gi potece. To apeli, tuzbi, advokati, pripagjanja, infuzii i so li ne. Mislam tolku za deteto nema da se pritresi ako mu go nemase.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.240
Поени од реакции
9.881
So ke gi zamackuvat, madinjata na fb ni gi potece. To apeli, tuzbi, advokati, pripagjanja, infuzii i so li ne. Mislam tolku za deteto nema da se pritresi ako mu go nemase.
Сигурно се подоби од фаци како овие Палчо и компанија, обично вакви зло не прават....сега не знам зш ти искачаат на тебе, ја прв пат слушам за оваа.

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.267
Сигурно се подоби од фаци како овие Палчо и компанија, обично вакви зло не прават....сега не знам зш ти искачаат на тебе, ја прв пар слушам за оваа.
Algoritmot na Fb ta rabota. Tebe ti izlegvat ubijci i psihopati, mene livadarki i kuckarki .
Sta zracis to i privlacis :D

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.641
Поени од реакции
9.893
Мора да разберете дека има луѓе што го сакаат и гледаат миленичето како член од семејството, се грижат и го пазат исто како син, ќерка, исто се вознемируваат и секираат кога е болно или изгубено како за дете, тагуваат исто. Не се лабилни, зошто некој што пружа љубов би бил лабилен? Некој дисциплиниран, трпелив, добар човек? Што е тогаш оној што мава со стапот ко на најголем душман на едно куче, што го шутира и тепа?
Интересно е да ливадарките со кучињата, се смееме, ама во никој случај не се ментално нестабилни луѓе кои си ги сакаат миленичињата. Јас го сакам моето, семејство ми е. 9 години спие со нас, заедно живееме... Да го нема може и јас ќе завршам во болница од грижа, нит е смешно нит е ненормално.

Kajgana Shop

На врв Bottom