Фан клуб: РК Пелистер

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.325
Поени од реакции
13.243
Жалам шо скУпјанчињата денес нема да го користат "хаха" на објавите :drk:

п.с. Шансите какви и да се, сеуште постојат....

Победа на Митревски :cuc::aplauz::aplauz::aplauz:
Вие за тоа ли се секиравте? Ах бе срциња, значи многу јак комплекс ви имаме набиено.
Уште 10 животи да живеете, нема нашето да го доживеете.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.880
И никогаш не разбрав шо работа имаат Скопјаните на нашиот форум да дремат. За вас не знам, ама мене никогаш, ама баш никогаш не ми има дојдено потреба да влезам во на Вардар форумот и да тресам зелени или да провоцирам... Скопска работа.
Форум постои за дискусии. Форумот е една целина со посебни теми, како што се нашата и вашата. Ако темата се вика РК Пелистер, не значи дека само вие имате право да пишувате во истата, затоа се вика ФОРУМ, а не затворена ФБ група.
Секако навиваме да поминете група и фокусот да ви остане на ЛШ уште некое време :D

Член од
2 август 2011
Мислења
1.266
Поени од реакции
1.686
Одбраната на Никучот беше клучна но мора да се пофали и играта во одбрана на Борзаш, играч кој не играше одбрана. При шутот ја затвори десната страна од голот на Никучот со блок и мораше да шутира лево дирекно во Никучот. Искинаа вчера и Борзаш и Хосни во одбрана заедно со Абутович. Ако ги додадеме браќата Атанасиевич и Кузмановски и пикерот одбраната е наместена како треба да функционира.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
51
Поени од реакции
211
Форум постои за дискусии. Форумот е една целина со посебни теми, како што се нашата и вашата. Ако темата се вика РК Пелистер, не значи дека само вие имате право да пишувате во истата, затоа се вика ФОРУМ, а не затворена ФБ група.
Секако навиваме да поминете група и фокусот да ви остане на ЛШ уште некое време :D
Супер, фала многу за исцрпното просветлување околу форум и дискусија.

Јас коментирав за потребата од дремење тука, провоцирање и тресење зелени, и јас конкретно кажав дека немам потреба никогаш да дојдам на вашиот форум и да провоцирам, да се глупирам итн. Диркусија е едно, провоцирање и глупирање е друго. Можеби и мене некогаш ќе ми се јави желба-потреба да дискутирам на форум на рк вардар, ама ако ме видиш да провоцирам и да тресам зелени, слободно потсетиме на ова, ќе се убијам во истиот момент.

Реално ни ние, а ни вие неможиме преку дискусија да придонесиме за подобар настап на нашите омилени тимови. Ние можиме преку дискусија само да придонесеме за подобрување на меѓучовечките односи помеѓу навивачките групи, џентлменско однесување, витештво, држење до постулатите на навивачката култура и т.н., ама сепак мислам дека со провоцирање и тресење зелени на форум со различна тема од темата на омилениот клуб нема да се придонесиме ништо. Не важи ова само за Пелистер и Вардар, туку генерално земено, бидејќи лигата полека се преобразува од биполарна во мултиполарна со Тиквеш, Охрид, пластичарница алкалоид, се надевам дека во иднина ќе има уште неколку тимови шо ќе бидат квалитетни. Искрено посакувам тоа да бидат Прилеп, Борец Велес, Радовиш, Младост Богданци, Преспа ... Да има натпревари каде нема да биди лесно да се земат бодови, да ги натера газдите да инвестираат, да носат играчи, тренери...

Мило ми е шо почнавте да навивате за Пелистер, па макар и во Лига на Шампиони, а гарант ќе навивате и в Понеделник ко ќе играме со федерацијата.

Член од
19 април 2023
Мислења
245
Поени од реакции
298
Супер, фала многу за исцрпното просветлување околу форум и дискусија.

Јас коментирав за потребата од дремење тука, провоцирање и тресење зелени, и јас конкретно кажав дека немам потреба никогаш да дојдам на вашиот форум и да провоцирам, да се глупирам итн. Диркусија е едно, провоцирање и глупирање е друго. Можеби и мене некогаш ќе ми се јави желба-потреба да дискутирам на форум на рк вардар, ама ако ме видиш да провоцирам и да тресам зелени, слободно потсетиме на ова, ќе се убијам во истиот момент.

Реално ни ние, а ни вие неможиме преку дискусија да придонесиме за подобар настап на нашите омилени тимови. Ние можиме преку дискусија само да придонесеме за подобрување на меѓучовечките односи помеѓу навивачките групи, џентлменско однесување, витештво, држење до постулатите на навивачката култура и т.н., ама сепак мислам дека со провоцирање и тресење зелени на форум со различна тема од темата на омилениот клуб нема да се придонесиме ништо. Не важи ова само за Пелистер и Вардар, туку генерално земено, бидејќи лигата полека се преобразува од биполарна во мултиполарна со Тиквеш, Охрид, пластичарница алкалоид, се надевам дека во иднина ќе има уште неколку тимови шо ќе бидат квалитетни. Искрено посакувам тоа да бидат Прилеп, Борец Велес, Радовиш, Младост Богданци, Преспа ... Да има натпревари каде нема да биди лесно да се земат бодови, да ги натера газдите да инвестираат, да носат играчи, тренери...

Мило ми е шо почнавте да навивате за Пелистер, па макар и во Лига на Шампиони, а гарант ќе навивате и в Понеделник ко ќе играме со федерацијата.
Многу се преценуваш брат.Каде виде непристоен пост или тресење зелени како што ти ги нарекуваш наведи го постот.А тоа лично право е на било кој е да го следи кого сака..Честитки за победата вчера а за едно си во право ќе навиваме за вас во понеделник.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
51
Поени од реакции
211
Многу се преценуваш брат.Каде виде непристоен пост или тресење зелени како што ти ги нарекуваш наведи го постот.А тоа лично право е на било кој е да го следи кого сака..Честитки за победата вчера а за едно си во право ќе навиваме за вас во понеделник.
Кога ќе имам малку слободно време ќе ги побарам и ќе ги наведам, многу се...
Иначе се преценувам брат да ти кажам право, многу се преценувам и мислам дека и то спаѓа во то личното право како шо кажа и сам.
Благодарам за честитиките, иако беше инфаркт натпревар уживавме.

А иначе да ти кажам, живеам да дојди денот, кога сите навивачки групи заедно ќе навиваат на еден натпревар на репрезентацијата и на крајот сите без никаков проблем ќе си се разотидат дома, без повредени, навредени, удрени итн. пари давам.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.464
Поени од реакции
8.592
Super za vcera mozam da zamislam so bilo vsala gaz preku gla na krajot , no da povtoram najvazna e titulata doma so znaci da gi tepame decata na Kiro(Ponedelnik) vo LS se vide zedovme bodoj so bese glavna cel da ne bidime 19-0 ili kako bese toa so znaci vidoa site deka mozeme no najvazno e da ja odbranime titulata za cekor povekje da barame vogdina za dzabe ke bidi da pobedime vo Berlin ili si PSZ ako vgodina ne igrame pak LS

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
20 август 2022
Мислења
79
Поени од реакции
336
Да, нема да доживееме да ни го земат ударното знаме во Романија, се согласвам со тебе.

Член од
2 септември 2016
Мислења
899
Поени од реакции
2.074
so da doziveeeme? da ne zaglavi vmro do gusa? da odime vo vladata na nelovski da mu gi lizime madinata? milenko da ni bidi sportski direktor? poanro nikogas da ne vidime titula od kolku da go dozivejme vaseto partal eden

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.325
Поени од реакции
13.243
so da doziveeeme? da ne zaglavi vmro do gusa? da odime vo vladata na nelovski da mu gi lizime madinata? milenko da ni bidi sportski direktor? poanro nikogas da ne vidime titula od kolku da go dozivejme vaseto partal eden
Вредеше, секој денар долг, вредеше,вреди и повеќе од тоа.
Коа ќе му скурчи на вашиот газда да фрла пари, ќе завршите ко Кометал Ѓ.П.
А дотогаш политајте му ги мадињата во желба за подобро утре.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.671
Поени од реакции
2.766
Можит да се случит и еден бод да ви е доволен,висла ги губит двете,вчера на пољаците ги извади лошата тактика на герм тренер иначе немаше да победат, на минус седум го стави да влезит гидсел и швеѓанецот во одбрана,голманите герм топка не фатија.

Член од
2 септември 2016
Мислења
899
Поени од реакции
2.074
Вредеше, секој денар долг, вредеше,вреди и повеќе од тоа.
Коа ќе му скурчи на вашиот газда да фрла пари, ќе завршите ко Кометал Ѓ.П.
А дотогаш политајте му ги мадињата во желба за подобро утре.
kako vredese be glup .. ako ne bea poslusnite piuncina na vmro da lizat madina na ministri politicari ke ti zgasense klubo nikoj nemase da se sekava na vas sega .. kako vrdese dolgoj od 2017 uste imate i od vas ko ke mu se skurci na vmro ke ve snema na mapata

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.325
Поени од реакции
13.243
kako vredese be glup .. ako ne bea poslusnite piuncina na vmro da lizat madina na ministri politicari ke ti zgasense klubo nikoj nemase da se sekava na vas sega .. kako vrdese dolgoj od 2017 uste imate i od vas ko ke mu se skurci na vmro ke ve snema na mapata
Е како бе никој немаше да се сеќава?
Па две европски, и пет сеха титули за заборав ли се?
Газењето на Барса, ПСЖ, Веспрем, Кил, ПИК Сегед итн за заборав ли е?

vardar 1_1.preview.jpg

Вака вредеше, ради ова!

Кој клуб нема долгови, кој клуб е се бели пари финансиран?
Секој клуб има врвови и падови.
Ние го допревме дното, сега само нагоре!

Член од
19 август 2010
Мислења
4.129
Поени од реакции
10.203
Pa vas odamna vi se desi toa scenario, odamna go doživeavte toa. Od koga ve frli Sds kao partal, poslednata godina od sožaluvanje ve sponzoriraše skopski sponzor i toa vi beše poslednata titula vo toj period. Posle ve snema od mapa, i toa mnogu povekje od Vardar. Vardar praktički ništo ne oseti, za razlika od vašeto kade 15 godini bevte klub za kurtašak, živurkavte edvaj. Ova samo kako odgovor na tvoeto kurčenje. Prvo gledaj vo svoj dvor.

Член од
2 септември 2016
Мислења
899
Поени од реакции
2.074
Е како бе никој немаше да се сеќава?
Па две европски, и пет сеха титули за заборав ли се?
Газењето на Барса, ПСЖ, Веспрем, Кил, ПИК Сегед итн за заборав ли е?

Прегледај го приврзокот 444066

Вака вредеше, ради ова!

Кој клуб нема долгови, кој клуб е се бели пари финансиран?
Секој клуб има врвови и падови.
Ние го допревме дното, сега само нагоре!
posledno te citiram oti prvo ne biten si ko “pusenjeto ubiva “ so pisi na cigarite.. vtoro se sekavas na ciuadat real ? eve ako se sekavat poke od 30 luge jas ke si go secam .. 2 ili 3 evropski imaja taka? kade nagore be kaj ke odite nagore ? i aj sea gitla od tuka oti kako so rekov nebiten si ti i site drugite so popuvate ovde
Автоматски споено мислење:

Pa vas odamna vi se desi toa scenario, odamna go doživeavte toa. Od koga ve frli Sds kao partal, poslednata godina od sožaluvanje ve sponzoriraše skopski sponzor i toa vi beše poslednata titula vo toj period. Posle ve snema od mapa, i toa mnogu povekje od Vardar. Vardar praktički ništo ne oseti, za razlika od vašeto kade 15 godini bevte klub za kurtašak, živurkavte edvaj. Ova samo kako odgovor na tvoeto kurčenje. Prvo gledaj vo svoj dvor.
isto i za tebe vazi da si go gledas svojo dvor i gitla od tuka.. to vreme so go kazvas mislevte deka so toce za tenis se igra rakomet .. pelister bese mnogu pouspesen togas od vardar .. nemozi nikoga pelister za kurtasak da e klub pa i vo 9ta liga da igra da se razberime.. nemam namera da se onbasnuvam poke nema potreba ovde da ne citat 300 dusi drugi off topic

Kajgana Shop

На врв Bottom