Секако можеш да прашаш за начин на тестирање и како тие тестови се одвиваат во одредена компанија, која според тебе не е безбедна и не вложува ништо повеќе од веројатно Застава. Не работам како тебе за секоја компанија, сервис, продавничка за делови па дури и бензинска во светот за да ги знам сите нив.
Да не се враќаме како на гаранциите зашто и таму само дискутираше и бараше информација од прва рака
Не работам ништо поврзано со трговија, работам како програмер (DevSecOps) во компанија која произведува софтвер за автономно возење, една од задачите ми е интеграција на комплетен софтвер кој се вградува во возилото (особено оние возила кои одат на тестови, внатре во компанијата, press release и EuroNCAP). Така што барем за делот на тестирање кои тестови се потребни и каква е состојбата на истите барем за одреден производител можам да ти дадам мислење, се поврзано со механика избегавај, можам да ти дадам и мислење на што возам/сум возел и како сум задоволен од тоа (имај во предвид дека
Неколку пати имам пишано од механика знам да најдам шипката штоја држи хаубата отворена, да видам дали има уле, антифриз и средство за ветробранско
За да не прашаш за која компанија работам еве ти хинт
Постов е сечен лепен ...