- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 3.068
- Поени од реакции
- 6.207
Јас сум горд србофоб, бугарофоб, гркофоб и албанофоб ако имаш проблем значи ти си имаш филија кон еден од овие четири магариња.Кажи бе слободно дека си србофоб и повеќе ја мразиш Србија(и не не масирај веќе) одколку што знам што би земал као параметар или контра аргумент дека сакаш(да кажам Македонија,некоја партија,твојата фамилија,жена,девојка поима немам) освен мислам дека ми е најблизу мислата-Сакаш да ја видиш Србија умрена да не постои..
Ти имаш проблем со изјаснување несигурен си во себе и затоа вртиш лево десно а толку е просто..ја ли да те учам такви работи,срамота!
И чим историјата се злоупотребува од бугари и срби сметам дека не треба да е лавот, затоа што они се повикуваат на фиктивни феудални средновековни држави.
Затоа сметам дека знамето на Чуповски ем ја проширува борбата за независност до 1913 и плус е крајно спротиставен баш против бугарите и србите, затоа тој грб за мене има најдобра логика да се усвои.
Како што се сеќавам уште кога беше блиску да се изгласа црвениот лав Борисов немаше никаков проблем со таа одлука, треба да си глуп пак да одиш по тој пат.
Последно уредено: