Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.841
Поени од реакции
4.547
@Magic Mike , Господ на помош на музата твоја кога ќе ја потфати овој мал експлозивен кумановец
Прегледај го приврзокот 443175
Вики секогаш ги цени и почитува нашите легендарни македонски уметници и пејачи.
А особено ги сака искусните џентлмени кои нудат убава енергија, расположение, забава и позитивен дух.
Не гледам ништо лошо Вики да ужива во друштвото на еден отмен господин.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.954
Поени од реакции
50.914
Вики секогаш ги цени и почитува нашите легендарни македонски уметници и пејачи.
А особено ги сака искусните џентлмени кои нудат убава енергија, расположение, забава и позитивен дух.
Не гледам ништо лошо Вики да ужива во друштвото на еден отмен господин.
Ме радува што си вака широк и отворен. Сигурен сум дека Вики ќе ужива кога господинот Нино на вијагра и пол ќе почне дa блудничи со неа :icon_lol:

Последно уредено:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.841
Поени од реакции
4.547
Секој кој не е искусен, љубопитен, дисциплиниран, решителен, доминантен, амбициозен, упорен, емпатичен, храбар, неверојатно интелигентен, инспиративен, со висок интегритет, ведар, полн со енергија, креативен, спонтан, внимателен, посветен, прав џентлмен, вистински хедонист, софистициран, нескротлив, страствен, авантурист, непредвидлив и единствен не може да ја види и почувствува убавината и привлечноста на жена како Викторија.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
769
Поени од реакции
2.408
Секој кој не е искусен, љубопитен, дисциплиниран, решителен, доминантен, амбициозен, упорен, емпатичен, храбар, неверојатно интелигентен, инспиративен, со висок интегритет, ведар, полн со енергија, креативен, спонтан, внимателен, посветен, прав џентлмен, вистински хедонист, софистициран, нескротлив, страствен, авантурист, непредвидлив и единствен не може да ја види и почувствува убавината и привлечноста на жена како Викторија.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.038
Поени од реакции
2.921
@Magic Mike те молам повеќе оваа грдотија не ја постирај во темава дека куров мој е принцеза за грдотијава, ако толку ја љубиш отвори си тема за типкава таму постирај ја колку сакаш.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.336
Поени од реакции
4.655
Манекенката наша Илариа Кирилов, би ја тегнел ко тесто за пица :drk::PПрегледај го приврзокот 441841
Прејака е и уживо, а и префина :D Ни кафе не прифати да частам

Пред некоја година требаше нешто да и објаснам преку работа викам морам уживо. Седи...битниот ја, не можам на чат...морало уживо. Викам у ова фектори да идеме ајде утре

Одам и дремам пред кафич на ладно у 5.59 ми ѕвони не те гледам. Викам и ја не те гледам. Коа ми текна дека и на Ленинова има кофи фектори почав да се препотувам:D
ми се згази од смеење на телефон викам тука живеам ја изумив за другиов
Дно пробив манекенка да ме чека

Викам идам за 15 мин. Ќе речеш ќе си отиде, ќе биде смуртена, оваа ме зезаше дека обично не чекала луѓе. Секако немаше никаков обид за било што, дечко и и другарка после саат време ја земаа.
Да не бев грњв и обичен смртник може ќе кажуваше по тв како ме чекала и како тоа осеќала дека ја сум тој.
Бар оние бекстејџи, боки 13, саше политико да извадеа види фотос дека седам со неа

Kajgana Shop

На врв Bottom