- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 2.035
Нели ќе ги откорнеа?Ама ги искобив![]()
![ТВ :tvg: :tvg:](/styles/default/xenforo/emot/tv.gif)
Оној Рико Луис кога и да го гледам грешки прави, му ебам Симпсонот од играч
Нели ќе ги откорнеа?Ама ги искобив![]()
Колку титули освои Атлетико на овие резултати ???Остај шо ќе ти го дават Прегледај го приврзокот 443104
Molim te ne ja šamaraj, dosta ja šamara nejziniot doma sekoj den..Колку титули освои Атлетико на овие резултати ???
Сериозно нерешени утакмици ми покажа?Остај шо ќе ти го дават Прегледај го приврзокот 443104
Ама немој така. Се појачаа со Khushanov и Marmoush.Сити се се полоши од утакмица во утакмица. Тежок распад им се случува и ги чека многу работа да го освежат тимот со квалитетни играчи.
Ај битно Халанд го потпишаа до 2034та.![]()
Искрено Чолка не се бламирај.Остај шо ќе ти го дават Прегледај го приврзокот 443104
Сити влегува во шанси, ама очигледно одбрана никогаш не се вежба на тренинг. Прават грешки како третолигаши.
Изгледа и ментално се ептен паднати сезонава.Пеп мислам дека ќе се самоубие до крајов на сезонава, значи најозбилно мислам дека ќе полуди до крајов на сезонава, како бе на 2-1 во 85 минута примаш два онакви гола, на Јанг Бојс ова нема да им се деси.
Родри озбилно многу им фали, значи никаква стабилност немаат во играта на средина, како на жешки јајца да газеа цел меч. Де Брујне е готов, братот не може еден спринт да направи, цел меч си трчкаше ко со играч помалку играа Сити денеска.
Остај шо ќе ти го дават Прегледај го приврзокот 443104
Реал го немаат тепано Атлетико во регуларен дел од 2022 момче
Мртва сериозна пушта графика од меѓусебни дуели каде се гледа дека Реал имаат подобар скор.