ЃАВОЛЧЕ
PlayGIRL
- Член од
- 13 април 2006
- Мислења
- 983
- Поени од реакции
- 4
Започнаа Авалон во период кога се пробиваа на пазарот во Србија, а сега веќе стана секојдневие....скоро сите македонски пеачи ги препејуваат песните на српски....не ми е јасно зошто...и баш ми е криво што песните на тоше, каролина.....во србија не се пеат на македонски јазик, туку на српски...Немам ништо против земјата, но ми е криво...
Што мислите на кој јазик треба да се пее на туѓите пазари и дали ви пречи ова што се прави?
Што мислите на кој јазик треба да се пее на туѓите пазари и дали ви пречи ова што се прави?
Значи :bravo: за темата
. Ова "катастрофа" го кажав иронично. Сите пејачи што пеат на српски го прават тоа за да ќарат некој динар повеќе, во превод се :pusk:
. А тоа што на :tv: зборат на српски само докажуваат дека се кретени
и идиоти кои немаат свое ЈАС и кои и сопствената мајка би си ја продале за профит.:devil1: и мене од нив ми се
. Но последно што слушнав од овие шабани ко Елена Рисетска која на Будва фест проба да збори на срспки се покажа дека нема грам мозок во тоа тикв... главата нејзина. .......... ...... :classic:
:pos2: И вика водителот, should we speak on english??? Оваа го гледа зачудена... Овој ја препрашува истото, и Еленче не сфати шо и збори и вика по некое време, јел може ја да причам српски???
ftopic: Ѓаолче, доаѓаш утре на ЈБТ?