Оди остај зејтин во црква за здравје, затоа што не ти е арно се гледа.
Во исто време беше и на средба со дијаспората од Австралија, Заев кога идеше на државен трошок во Швајцарија да ги моли шипурките да дојдат и да гласаат за референдумот за името тогаш ок беше, сега отишол Муцунски да се види со нашите одма рипате. Министер е за надворешни работи, тоа му е работа да иде да агитира и да лобира за државата. Не знам што сакате да прави, да се затвори во канцеларија ако не.
Абе од штаб ли те пуштија да спамираш овде? Ме боли стапот што ја браниш партијата дури кога прави нелогични работи, како и кога даде 8 пратеници за да гласаат за името нели? Али тоа нема врска?
Австралија неможе да ни понуди сигурност тоа веќе го имаме со НАТО.
Економски не е многу врзана со нашата економија пошто нема никаква причина, премногу сме далеку и мали. Трошоците за транспорт се енормни. Ако збориме за економска политика највеќе Македонија тргува со Германија, Велика Британија, Грција, Кина и Србија. Сите овие земји ДРАСТИЧНО влијаат на нашиот БДП а не Австралија. Такада го заболе него има поскапи места за шетање.
И не ми споредувај како заев бил до швајцарија, летот е 50-100 евра до таму. Лиглињава од ДПМНЕ се летаат во бизнис класа, оди провери колку е карта Скопје Мелбурн како што отишол? Провери и смештај колку е.
Да се сретна, гледаше фудбал, беше во школо рече браво што се учи Македонскиот, и сега кафе ке пие со некој од парламент.
Затоа нека си газат вака. Средна средба треба да му биде во Јапонија да речеме или некое егзотично место како Индонезија. Ја мислам таму ке бара надворешни соработки дур се шета цел месец на државна сметка.
НАЈДИ МИ 1 ПОСТ каде што вика Македонија во неговите изјави. Све му е нашата земја и нашата татковина.
Лигуш а устата пена им фати како овие од СДС ги користеле тие термини. Лицемерие до Максимум. Ебаве патриотите на батерии, ми се гади што некад сум гласал за таа мочана партија.