- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.790
- Поени од реакции
- 3.861
Потпис
Кочо Рацин
- Бели Мугри
Кочо Рацин
- Бели Мугри
Тој не е само комуњарска жртва, комбинирано со дпне и муртинскиот клан.Почивај во мир Игор Југ, уште една жртва на оваа проклета комуњарска творетина.
Грешка! Сегашново ДПНЕ е производ на стариот комуњарски режим. Види му само кои се неговите основачи и членови во 1991 година и сети се на првата "експертска" влада на Кљусев.Се чини дека закрвеноста меѓу „ВМРО„ и комунистите, која се влече од крајот од ратот (ВСВ) не е престаната...секако н8а штета на ДПНЕ, која никако (не е способна) да расчисти со остатоците од претходниот систем, ради кои не мрдаме од место 35г., а глумиме „независна„ држава.
Жртва е на трулиот систем од кој ние никогаш не се ослободивме, а овие што ги спомена сите тие се под иста закрилаТој не е само комуњарска жртва, комбинирано со дпне и муртинскиот клан.
И Љубчо е внук на србоман, да се каже дека он бил за независност а народот или Силјановска не биле е ноторна лага, се си мислам дека и он самиот не верува во бугарската историографија туку е уценет човек да се бламира јавно, и ова за што и се суди на Силјановска е смешно, за тоа време нејзината позиција е правилна, да беа сите јавно на позициите на Љубчо прашање е денес дали ќе имавме држава, со овие интервјуа бугарите сакаат да поентираат но пак имаат проблем со контекст и време.Тој не е само комуњарска жртва, комбинирано со дпне и муртинскиот клан.
Автоматски споено мислење:
Грешка! Сегашново ДПНЕ е производ на стариот комуњарски режим. Види му само кои се неговите основачи и членови во 1991 година и сети се на првата "експертска" влада на Кљусев.
Секогаш тие играле заедно и на сигурно
Помина граница и скокна ајкјуто 120ка а? Сега си друг човек таму, асли господин. Следен пат кога ќе ти се јави желба да ја посетиш татковината, прочитај си што си напишал стисни заби и предомисли се.Пред некој ден пак бев во Македонија, воздухот загаден пече штипе на нос на дробови, арогантност некултура, сообраќајот катастрофа сигнализација што е тоа? Од аеродромот во Скопје до град во внатрешноста десет ебани метри покрај патот не видов да нема фрлено пластика шишиња секакво ѓубре, казината полни, луѓето бледи пожолтени живи мртовци, цените у продавница швајцарски....
Куроболие на секој чекор, глупоќа арогантност левел 99999.
Господ Бог не ве управа од главата си патите.
Не е никаква грешка-веќе два пати го пишав истото и тоа се однесува на времето од ВСВ, поточно од НОБ, не за времето од осамостојувањето на “нашата земјата„.Грешка! Сегашново ДПНЕ е производ на стариот комуњарски режим. Види му само кои се неговите основачи и членови во 1991 година и сети се на првата "експертска" влада на Кљусев.
Секогаш тие играле заедно и на сигурно
Човек да има има и минус 120 ајкју ќе го види ѓубрето расфлано на сите страни и очи да нема ќе го помириса загадениот воздух, што ти е поентата? негираш дека е така, или дека јас сум кажал па ви удри егото во глава навредени сте од вистината?Помина граница и скокна ајкјуто 120ка а? Сега си друг човек таму, асли господин. Следен пат кога ќе ти се јави желба да ја посетиш татковината, прочитај си што си напишал стисни заби и предомисли се.
Ако во анкетирањето за оценката на работата на градоначалниците, „случајно„ анкетираш претежно членови на владејачката партија, секако дека ќе го добиеш овој резултат-саде пофални зборој за градоначалниците од ДПНЕ, за кои не можам да се сетам што сторија минативе 3-4г. откако се на власт...ако ја исклучам нивната лична „корист„, секако.Аман бе кој нормален му дал ваква висока оцена на Бобче? Па типот освен што смени имиња на неколку улици ништо не направи, типот е неспособност мејд манифест.
Не знам ни како може некој да даде оценка повисока од 2, дали јас не приметувам не знам што е работава. Едино Орце ете 3, другиве 1 или 2 се.
Од друга страна и тешко е да се оцени поради комплицираноста на системот на градот, треба да се укинат општиниве и се тоа да биде под капа на Град Скопје, вака имаме тотална нефункционалност поради расцепкани ресурси, мешани ингиренции и непотребна бирократија.
![]()
Но не му се дава да биде на позициите на изворното вмро, тоа на прво место нема да го дозволат бугарија и грција, можат само себеси да си се лажат и не обвинуваат за србомани, што е далеку од историската вистина.а што ако нема со изворното? Зар треба ли пак да се убиваме меѓусебе по бугарска или друга директива?
Штом прашуваш за поента, џабе ќе ти објаснувам. Биди поздравен.Човек да има има и минус 120 ајкју ќе го види ѓубрето расфлано на сите страни и очи да нема ќе го помириса загадениот воздух, што ти е поентата? негираш дека е така, или дека јас сум кажал па ви удри егото во глава навредени сте од вистината?
Тоа сум се чудел, како може во собраниската менза свински бифтек да биде 200 денари и да има чорбичка за пеевче?Затоа сега е хаос, не се знаат ни ингеренции ни кој што, ама даноците ги плаќаме двојно ем од набавките фино се нахранети.