K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,9%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    590
Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.549
Имавов би загубил од ДДП, а од Стрикланд веќе има изгубено.
Вистинската борба е Чимаев - ДеДеПе.
Јас не знам и како е шампион тој налбатот... чисто на издржливост, али ќе му дојди крајот.

И двајцата со Стрикланд не остануваат долго на тоа место, барем јас се надевам на тоа :)

Член од
11 октомври 2024
Мислења
352
Поени од реакции
639
Словенската ММА организација VFN гледам дека почна доста да расте последниов период со распродадени сали низ Словенија. Најавуваат и во други држави дека ќе одржуваат турнири годинава. Добро е да има конкуренција и повеќе организации за регионална сцена и промоција на борци, но веќе сите личат copy-cat едни на други со снимање филмски трејлери и естетика. Квалитетот на борците на крајот на денот во сите балкански организации е многу слаб.

Чудно како Грција нема ниту една ММА организација и промоција за поголема земја, а ниту еден познат борец. Романија ја има RXF организацијата која е многу богата и организира доста скапи борби и промоции. Има борби мажи вс. жени :D

Автоматски споено мислење:

Го пратите ли ова? Луда работа, која атмосфера, коментирање, борби :D

Последно уредено:
Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.549

Го следи ли некој ликов?

Лееее колку е ретардиран еј...

Пред неколку дена во некој подкаст зборуваше дека Хитлер бил добар човек итн. Дејна Вајт ко пес беше здивен :ROFLMAO:

Член од
19 август 2010
Мислења
4.106
Поени од реакции
10.142
O

Го следи ли некој ликов?

Лееее колку е ретардиран еј...

Пред неколку дена во некој подкаст зборуваше дека Хитлер бил добар човек итн. Дејна Вајт ко пес беше здивен :ROFLMAO:
Секогаш ме нервирал овој фармерски чобан. Ми делуе ко некој амер фрик кој во секој момент може да испуца пола село. Исто у задње време почна да ме пизди и сонародникот негов, Стрикленд. Со паметот е на исто рамниште као и претседателот нивни, им ебам фаците што мислат дека само Америка постои на светот.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.549
O

Секогаш ме нервирал овој фармерски чобан. Ми делуе ко некој амер фрик кој во секој момент може да испуца пола село. Исто у задње време почна да ме пизди и сонародникот негов, Стрикленд. Со паметот е на исто рамниште као и претседателот нивни, им ебам фаците што мислат дека само Америка постои на светот.
Imaa eden klip kaj sto se vozat vo Tesla zaedno :icon_mrgr:

Член од
19 август 2010
Мислења
4.106
Поени од реакции
10.142
Tai Tuivasa go mezese.

5 minuti go dupat, a toj posle 5 minuti probuva da ja svrti rabotava kako demek ne sfatil deka za date e forava :ROFLMAO:
Абе купуваше не време, знаеше он што е прашањето, само ептен е добар и не знае како да го отера у 6 пм. Ама и УФЦ испадна тешка спрдачина. Кога ќе видиш такви работи, одма прекини, избаци го педерот надвор и тоа е тоа. Вака ептен дисреспект кон легенда на УФЦ. Не идат така тие работи.

Иначе борбава ДДП и Стрикленд не ја гледав ама читам дека била тешко говно. И реално очекувано беше со оглед на тоа кои борци се бореа. Мило ми е што отидов на спиење. Не вредеше да се остане буден до сабајле за тие срања од борби.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.549
Абе купуваше не време, знаеше он што е прашањето, само ептен е добар и не знае како да го отера у 6 пм. Ама и УФЦ испадна тешка спрдачина. Кога ќе видиш такви работи, одма прекини, избаци го педерот надвор и тоа е тоа. Вака ептен дисреспект кон легенда на УФЦ. Не идат така тие работи.

Иначе борбава ДДП и Стрикленд не ја гледав ама читам дека била тешко говно. И реално очекувано беше со оглед на тоа кои борци се бореа. Мило ми е што отидов на спиење. Не вредеше да се остане буден до сабајле за тие срања од борби.
Не ја гледав ни ја бре што ти е! :icon_mrgr:
Што да гледам, пикот на неталентизмот? Аааааааајдеее таму...
Евентуално ако погледам хајлајти.

Едвај чекам Хамзат да ја опраи дивизијава. Или уште подобро Имавов.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.106
Поени од реакции
10.142
Не ја гледав ни ја бре што ти е! :icon_mrgr:
Што да гледам, пикот на неталентизмот? Аааааааајдеее таму...
Евентуално ако погледам хајлајти.

Едвај чекам Хамзат да ја опраи дивизијава. Или уште подобро Имавов.
Хамзат како почна хаотично, одлично си ја темпира кариерата во последно време. Мислам дека после борбата со Гилберт Брнс, закочи малце и почна да биде многу подисциплиран. А таков е многу опасен, многу. Ја мислам дека без проблем ќе стане шампион, прашање е само на време.

Kajgana Shop

На врв Bottom