Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Од овој денешен циркус, само за Бенасер не сум задоволен како испреговаа, но и во најнезгодна позиција беа доведени.

Другото, финансиски е во ред.

Е сега, дали е добар избор и како ќе биде на терен е друг муабет.

Повторно мислам дека имаме добри поединци, а уште сме далеку од поединци кои што би се вклопиле и би направиле добар тим.

И доаѓаме до она што милион пати сме го пишувале, дали може да се направи тим околу носителите што се тука подолг период или ќе мора суштински да се менува?

И со овие засилувања уште ми е далечно тоа 5то место, доколку и биде доволно за ЛШ.

И со овие засилувања уште ми е далечно тоа 5то место, доколку и биде доволно за ЛШ.
Па по пишувањава сегде, 99% ќе биде. Италија и Англија ги добиваат тие две петти места.

Feliks mi e totalna nepoznanica,valjda go baral trenerot ama barem da stavele edna opcija za kupuvanje vaka mah..
!
Немале време да се договорат за опција, ваке ќе биде позајмица па на крај на сезона ќе се договараат дали ќе го купи Милан.

Сотил бе [emoji23] Окафор и Чуквуезе се играчишта за овој
Абе и ја ги сакав и веруев у нив ама ништо не покажаа коа добиваа шанса, сами не си искористија, и највише кога требаа повредени.... Сотил не е проблем, секако нема на некој да му фати место ама искрено не е ни лош ка што звучи, дан испадне на крај супер замена :)

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

Абе и ја ги сакав и веруев у нив ама ништо не покажаа коа добиваа шанса, сами не си искористија, и највише кога требаа повредени.... Сотил не е проблем, секако нема на некој да му фати место ама искрено не е ни лош ка што звучи, дан испадне на крај супер замена :)

Sotil 99% od karierata ja pomina kako levo krilo tamu vekje go imame Leao, a sega i Felix kako vtora opcija vo segasnava formacija. Edinstveno ima logika ako planira da forsira 442 kako vo Porto, tamu Felix bi igral kako vtor napagjac a Sotil da bide rezerva na Leao dodeka Pulisic i Cukvueze se desno.

Nisto cudno 442 da e planot, so ogled deka Kamarda ne go pustija na pozajmica

I zasto se sega ovie nebitni transferi ?! Koj im e objektivot sega , bese top4 , toa daleku sega nemat nekoj golemi sanci , ili pa sakat plasman vo uefa league .
Loso na najloso ide ovoj tim so ova uprava

Хименез е upgrade за Мората,Вокер е upgrade за Калабрија,Бондо е upgrade за Бенасер,не знам што да се очекува од Феликс но очигледно тој ќе биде фактор Х за Милан.
Нема изговор да не се обезбеди ЛШ.
Проблемот не се засилувањата,голема улога во исходот за сезоната ќе има како ќе се однесуваат,играат и што ќе покажат Леао,Тео,Томори,Габија,Муса и Абрахам.

• Хаха
Reactions: Mud
Ја за овој Бондо прв пут слушнав синојка у 11 и 30

Не веруем баш дека ќе биде апгрејд над Бенасер али ај, Феликс беше тотално не потребен трансфер според мене

Јович, Абрахам, Флоренци, Ројал, Терачано, Лофус и Томори... тие се следен пакет [emoji16]

Не, според Штрумф и Шаше Леао и Тео треба да си идат за ги заменат со цигани и тек тогаш да се бориме за 10то место.

Кој е тој лев бек што Милан може да го купи и што ќе биде боље од Тео?

Кое е тоа лево крило што ќе биде боље од Леао?

Да сме Реал, Сити, Баерн, Барселона и ја ќе бидам да ги шитнат пошо ќе им се најде замена, ама вака....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom