мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.378
- Поени од реакции
- 24.088
Te boli meseto ?
Te boli meseto ?
Не знаев дека е лек за меше ова? Мислиш помага нешто? Ти помогнало? Имав проблем со желудникот од кафе сега ова си пијам секоја вечер.Te boli meseto ?
Мислиш чај од пелин? во каков тоник?Пробај пелин со тоник, одлично комбо е.
Taka velat. Bitno ne skodi, a ako ne skodi, znaci da koristiНе знаев дека е лек за меше ова? Мислиш помага нешто? Ти помогнало? Имав проблем со желудникот од кафе сега ова си пијам секоја вечер.
Па не е само за желудникот де, нормално дека е уживање, моментално со синко имаме рок парти у куќа он сокче си пие ја ова, лимит ми е до 3 чашка.Taka velat. Bitno ne skodi, a ako ne skodi, znaci da koristi
Od moeto iskustvo so pelinkovec koj ne go piev deka me bolel stomakot ili bilo sto, ako ja preteras sto vo mojot slucaj ispadna deka limitot mi e ne celo litro, ko ke povrakjas ne gorci tolku vo ustata
P.s so felka portokal go piev, ako ti menva nesto.
ZiveliПрегледај го приврзокот 441848
Kominjace, organsko
Од кафе на пелинковац, па на ракија, па на крај на литар комињаче.
Ја сама сум си најдобар доктор, се плашам од доктори и избегавам да одам на лекар, да Бог да лекар да не видам у живот. Пупу.
Да бе ко ќе те ме прашаат какво кафе пиеш?(Се мисли на горки,срено благо) Одговорам..Со ракија!!Од кафе на пелинковац, па на ракија, па на крај на литар комињаче.