UEFA Champions League - Season 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Среда сите играат вечерта во исто време, ќе се избудалиме.

Ги видовме, тие кур навинаа кога ги имаа Нејмар и Меси во тим сега со онаа ѓупштана ни групи нема да врват
Баш напротив, ако го задржат овој тим и донесат шпиц и штопер у наредни 2-3 сезони зимаат ЛШ

Баш напротив, ако го задржат овој тим и донесат шпиц и штопер у наредни 2-3 сезони зимаат ЛШ

На ПСЖ им требаат уште едно 7-8 години за да го добијат тој победнички менталитет, моментално извештачени се многу.

Ова ќе биде добар мултипренос со 18 утакмици ќе има вклучување на секоја утакмица, тражете ја АренаСпорт5 Хрватската верзија.

Ова ќе биде добар мултипренос со 18 утакмици ќе има вклучување на секоја утакмица, тражете ја АренаСпорт5 Хрватската верзија.
Одлично ќе биде.
Нема ништо да видиме.

Кај да ја најдиме, јас сум на Телекабел моментално и до Арена 5 фаќам.
Атлетико на Арена 8 ми го даваат, ако се мачам вечер со стрим а имам две карти за утакмицата со виљушка окото ќе си го извам вечер

Ние крај со крај крпиме во Дубаи ќе летуваме на острово, нема грешка. Оди на мијалков и заев промовирај го ова, немаш ефект тука.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom