Во врска со телепатијата

Член од
21 јануари 2025
Мислења
1
Поени од реакции
1
Постое или не.Емоционално може постое такво нешто,мене ме интересира дали додека размислуваш и збореш во себе може некој да те чуе дали ????????

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.257
Поени од реакции
7.959
Постое или не.Емоционално може постое такво нешто,мене ме интересира дали додека размислуваш и збореш во себе може некој да те чуе дали ????????
Da!
Ti nemashe do sega slushnato?
A Botche?

Член од
25 октомври 2013
Мислења
192
Поени од реакции
301
Само психијатар брат може да те ислуша.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
438
Поени од реакции
730
Можеби е можно ако на пример две души при астрална проекција се најдат на исто место со исти природни фреквенции, взаемно да си ги почувствуваат емоциите и да си ги слушнат мислите. Она што го велат „сродна душа“.

Ама немај гајле, додека мрдаш никој не те слуша. Слободно товари му жена на шефот/газдата сигурно нема да ти ги прочита мислите.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
646
Поени од реакции
1.711
Понекогаш човек не може да се ослободи од негативни или наметнати мисли.Тоа се вика опсесивно нарушување.А дали некој може дали може да ти ги прочита мислите?Во иднина каква шо не очекува можда за 30 години.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.949
Поени од реакции
1.499
Господ, т.е. универзумот, слуша и знае се што создал.

Kajgana Shop

На врв Bottom