Da!Постое или не.Емоционално може постое такво нешто,мене ме интересира дали додека размислуваш и збореш во себе може некој да те чуе дали ????????
mene me interesira dali ti samiot mozes da si se cues, ili procitas...мене ме интересира дали додека размислуваш и збореш во себе може некој да те чуе дали ????????
Можеби е можно ако на пример две души при астрална проекција се најдат на исто место со исти природни фреквенции, взаемно да си ги почувствуваат емоциите и да си ги слушнат мислите. Она што го велат „сродна душа“.Постое или не.Емоционално може постое такво нешто,мене ме интересира дали додека размислуваш и збореш во себе може некој да те чуе дали ????????
Понекогаш човек не може да се ослободи од негативни или наметнати мисли.Тоа се вика опсесивно нарушување.А дали некој може дали може да ти ги прочита мислите?Во иднина каква шо не очекува можда за 30 години.Постое или не.Емоционално може постое такво нешто,мене ме интересира дали додека размислуваш и збореш во себе може некој да те чуе дали ????????