Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку доаѓа плус со царина и други трошоци?Јас на autodoc си наоѓам тоа што ми треба затоа што цените овде се малку солуди како пример дел кај нас 300евра а идентичниот дел/производител на аутодок 100 евра па сега види ти што ти одговара.
Колку доаѓа плус со царина и други трошоци?
Shto kvalitet povrzan so nekoja zemja barash be??Здраво,
Дали некој има искуство со увоза на авто делови и кои земји имаат најдобар квалитет во однос на цена за увоз ?
Shto kvalitet povrzan so nekoja zemja barash be??
Денес се е кинеско! Прашањето е за кој пазар е наменето тоа кинеско.Poleka be bato ... se tresesh nekako .... mi treba nesh sho e ok a da ne e kinesko.
Da be!Poleka be bato ... se tresesh nekako .... mi treba nesh sho e ok a da ne e kinesko.
Toa ne mozhi nikoj da ti odgovori! Istochna Evropa e preplavena so Falsifikati a i EU.i ti si vo pravo ... nesho za nas pazar da ne mi se vrakjaat lugje so plachenje![]()
Сигурно се оригинал, само што од Закс најверојатно ги имаат порачано тие ефтините. После војната во Украина, веќе ништо не е исто.Da be!
I shto ima toa vrska so nekoja zemja?
Автоматски споено мислење:
Toa ne mozhi nikoj da ti odgovori! Istochna Evropa e preplavena so Falsifikati a i EU.
Kupuvam federi Sachs i posle 6 meseci se krshat. Karton, taa nalepnicata shto preliva vo 100000 boi, se falsifikat. I toa kupeni od Germanija za Germanski pazar.
Gi testiravme na mashina 40% poslabi od Starite original
Сигурно се оригинал, само што од Закс најверојатно ги имаат порачано тие ефтините. После војната во Украина, веќе ништо не е исто.
Ти купи си патики од ваикики и немај гајлемногу станавте скапи за да бидете исплатливи, и нормално е да се увезуваат делови од Кина, Полска или друга земја. Не работите во сабота и неделаа, имате ниска продуктивност, а сакате да вртите јака економија. Германија стана мрзлива и германскиот квалитет остана една мантра за продавање само.
Ти купи си патики од ваикики и немај гајле
Патичињата сами одат?тоа сигурно, али Кина наскоро ќе ви ги купи сите фабрики на Фолцваген у Дојчланд. Видиш како на кинезите им се исплати да ги работат.