Колку доаѓа плус со царина и други трошоци?Јас на autodoc си наоѓам тоа што ми треба затоа што цените овде се малку солуди како пример дел кај нас 300евра а идентичниот дел/производител на аутодок 100 евра па сега види ти што ти одговара.
Колку доаѓа плус со царина и други трошоци?
Shto kvalitet povrzan so nekoja zemja barash be??Здраво,
Дали некој има искуство со увоза на авто делови и кои земји имаат најдобар квалитет во однос на цена за увоз ?
Кој ти кур на тебе со понашањево бе? У сите теми вака одговараш, демек ти најпаметен си? Земи малку приземји се.Shto kvalitet povrzan so nekoja zemja barash be??
Денес се е кинеско! Прашањето е за кој пазар е наменето тоа кинеско.Poleka be bato ... se tresesh nekako .... mi treba nesh sho e ok a da ne e kinesko.
Da be!Poleka be bato ... se tresesh nekako .... mi treba nesh sho e ok a da ne e kinesko.
Toa ne mozhi nikoj da ti odgovori! Istochna Evropa e preplavena so Falsifikati a i EU.i ti si vo pravo ... nesho za nas pazar da ne mi se vrakjaat lugje so plachenje
Сигурно се оригинал, само што од Закс најверојатно ги имаат порачано тие ефтините. После војната во Украина, веќе ништо не е исто.Da be!
I shto ima toa vrska so nekoja zemja?
Автоматски споено мислење:
Toa ne mozhi nikoj da ti odgovori! Istochna Evropa e preplavena so Falsifikati a i EU.
Kupuvam federi Sachs i posle 6 meseci se krshat. Karton, taa nalepnicata shto preliva vo 100000 boi, se falsifikat. I toa kupeni od Germanija za Germanski pazar.
Gi testiravme na mashina 40% poslabi od Starite original
многу станавте скапи за да бидете исплатливи, и нормално е да се увезуваат делови од Кина, Полска или друга земја. Не работите во сабота и неделаа, имате ниска продуктивност, а сакате да вртите јака економија. Германија стана мрзлива и германскиот квалитет остана една мантра за продавање само.Сигурно се оригинал, само што од Закс најверојатно ги имаат порачано тие ефтините. После војната во Украина, веќе ништо не е исто.
Ти купи си патики од ваикики и немај гајлемногу станавте скапи за да бидете исплатливи, и нормално е да се увезуваат делови од Кина, Полска или друга земја. Не работите во сабота и неделаа, имате ниска продуктивност, а сакате да вртите јака економија. Германија стана мрзлива и германскиот квалитет остана една мантра за продавање само.
тоа сигурно, али Кина наскоро ќе ви ги купи сите фабрики на Фолцваген у Дојчланд. Видиш како на кинезите им се исплати да ги работат.Ти купи си патики од ваикики и немај гајле
Патичињата сами одат?тоа сигурно, али Кина наскоро ќе ви ги купи сите фабрики на Фолцваген у Дојчланд. Видиш како на кинезите им се исплати да ги работат.