- Член од
- 11 август 2013
- Мислења
- 296
- Поени од реакции
- 157
Па да ти кажу право тој ми беше и задња сезона што сам гу гледаја хахах и еве од овуј сезону па се активирамоБрате 2015/16 беше пред 9/10 године
Па да ти кажу право тој ми беше и задња сезона што сам гу гледаја хахах и еве од овуј сезону па се активирамоБрате 2015/16 беше пред 9/10 године
Не е за џабе доктор на кошарку.Мое мислење е дека не смо имале боље тренера од Марина, штета што нема ширина на клупу за нешто повише..
Немав абер брате за такво нешто, едноставно не су способни..Не е за џабе доктор на кошарку.
Дајте му на Луковиќа македонско државјанство и доведите странца некога крстенога.
Значи ништо од играње куп у Куманово... ќе чекамо до Март?Според зборови на еднога од управу на састанак одржан прошлу недељу само пелистер и чаир се буниле за семафор..док управа на мзт викала ми ќе играмо против куманово ако су ги семафори на ѕид закачени.. на кошарку му треба Куманово..
Исто такој у салу моментално останало само још греење да се среди.. и се прогнозира месец март... според муабет ичера кажан од члана на управу на мкк.
28.01 ќе се знае куде ќе се игра..Значи ништо од играње куп у Куманово... ќе чекамо до Март?
Автоматски споено мислење:
Мада у економску мислу дека е позаебано за гости, публика е много блиско до терен односно на 2 3 метра е од паркет. Пооштра и понапета атмосфера за гости, плус тесан простор мала сала поголем притисак. Такојшто мислу овуј сезону смо без пораз на домашан терен.
ваљда дека неработан дн да има повише публикаЗашто па у недељу, сс године домашни текме ги играмо стандардно у суботу сга овија нешто измислуев.. глупости
До вторник траев пријаве.. а у вторник ќе има лицитација у кфмШто бидна куп куде ке се игра, у Куманово изгледа тешка работа.
Наредан месец само 1 утакмицу имамо сас кожув дома.. после тој е куп.. па се продужуе у март..Па ако од клуб кажаја некој дека за Март сга ќе биде значи ништо од овуј сезону освен ако не догурамо далеко до саму завршницу Прегледај го приврзокот 440995