- Член од
- 6 ноември 2024
- Мислења
- 430
- Поени од реакции
- 707
Кога некаде си непожелен не ти помагаат врски.Викаш Орбан и Вучич неможеа да најдат врски?
Кога некаде си непожелен не ти помагаат врски.Викаш Орбан и Вучич неможеа да најдат врски?
И Орбан ли стана непожелен? Мајку му ебем суверенистичка.Кога некаде си непожелен не ти помагаат врски.
колку што знам, Орбан е поканет ама не доаѓа од разно разни причиниИ Орбан ли стана непожелен? Мајку му ебем суверенистичка.
Знам знам. Онака ја продолжив реченицата. македонските политичари од тапкање по рамо и една слика реферати пишуваат на постовите.Заебанција е.
Ќе цркнете вие северџаниве од љубомора.И Орбан ли стана непожелен? Мајку му ебем суверенистичка.
Од нешто мора да се умре. Ти што, евнух желка галапагос 200 години ли ќе бидеш?Ќе цркнете вие северџаниве од љубомора.
Ајде мајсторе!! Свети Ѓорѓи е не...Супер, ова а библиски ден од типот свети Ѓорги се бори со ламјата или друг голем историјски момент како паѓање на Рахстагот....
Од доста време објаснувам тука и стварите идат накај тоа што јас сум го кажал. Старите институти од вествалскиот мир се рушат, целиот тој модел на глобализацијата е неуспешен проект и ќе го гасат, ако можеше да го направат ќе го направеа, дел се убедиа дека тоа е утопија и гледаат да спасат што може. По Дугин иде времето на многуполарност, империи цивилизации.
Нема што да молиш, прокламираш детронирам договор за панамски канал, веќе е наш. Ќе ги земе Гренлад и Канада, не се прашува сакаат или не.
Од друга страна тоа и не е окупација, а ослободување од најголемата `човекомразна идеологија , либералниот фашизам, така да стопати подобро е Трамп да те ослободи отколку да те сотрат трнсџендерите.
Проблемот е тоа што ЕС ќе банкротира, глад, смрт, канибализам, пак фино што во Македонија имаме пипер, парлиџан, овци, се ќе преживееме.
Нема што да апси наркодилери, ги прогласува за терористи и ги бомбардира во САД, во Мексико. Некој ствари многу брзо ќе се поправат, за други треба време. За генезис по КОБ треба минимум 2 генерации, но ако новата длабока држава сака прогрес, умни американци ќе го направи сето тоа. Досега беше планиран регрес дебилизација, и успеаа, а ако посакаат може обратното, Ленгли има ресурси, знаење како се права тие ствари.
Gi prochita linkovite od predhodniot post shto go napishav?Само Орбан изгледа имаше покана од регионов на главната прослава, Мицко нема покана ова ти е од донаторите веројатно на покана од Крис ама тоа е настрана не е баш на главната прослава. Како некоја инфлуенсерка се утепа од слика со новинари
Pak che kazham! Ne e se za sekogo, na nekogo dosta mu se i lanja na lopatche (Ne mislev za tebe! Tuko za "Nekoi" poedinci)Koj ce razberi razberi koj ne sam si e kriv shto tolku mu seci crpkata.
Средба Мицкоски-Гренел: Побарав поголемо ангажирање од нашите стратешки партнери во остварување на стратешките интереси за членството во ЕУ
-Се бориме за секој интерес на Македонија!, додава премиерот во објавата.vecer.mk